Kajaani-turnaus 6.-7.8.2004

  • 6 560
  • 38

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lauantai-päivä sujui mukavasi Mestis-kiekkoa seuraten Kajaanin kylmässä hallissa samalla kun ulkona lämpömittari lähenteli hellerajaa.

Perjantain otteluita en päässyt seuraamaan, joten KalPan otteita on vaikea eilisen Jokipojat-ottelun perusteella arvioida - sen verran heikko vastus Joensuun ryhmä eilen oli. Maaleja tuli kuitenkin mukavaan tahtiin ja onnistumisia nähtiin laajalti. Ei tosin ollut Jokipoikien maalilla seisseen Pekka Sorsan paras päivä - ainakin toivoa sopii joensuulaisten kannalta.

Kajaaniin matkattiin oikeastaan tarkkailemaan KalPan uusia pelimiehiä. Heistä Kaartisen Sami oli jo kovassa iskussa, Mustonen ei kovinkaan kaukana ja Kenigitkin varmasti saavat kauden aikana enemmän aikaan. Kuusistoa ei kentällä juurikaan huomannut, Pisto hoiti puolustuspäässä tehtävänsä kohtuullisesti, viivapelotteeksi Jekestä ei todellakaan ollut. Mutta Ruotsalaisen Reksan sanoin: kauden mittaan uusista pelaajista on vielä paljon iloa KalPalle.

Nelosketjua, joka viime vuoden malliin on ärhäkkä vastustajan peliä rikkova kolmikko, näytetään kasaavan Tiihosen Matin ympärille, sillä Matti oli ainut nelosketjun pelaaja joka kaikki kolme ottelua pelasi. Ja mikäs siinä - Matilla on aina asenne kohdallaan. Toisella laidalla pelasi eilen Huohvanaisen Henkka ja keskellä Samuli Määttä joka sai myös onnekkaan maalin (lue: Sorsa nukahti täysin). Kuuluvaisen Timon vuoro oli tällä kertaa istua katsomossa rustailemassa tilastoja. En nähnyt Tiihosta sentterinä, joten en tiedä mikä olisi lopulta järkevin kokoonpano nelosketjulle, mutta Matti ja Henkka siihen ovat jokatapauksessa vahvoilla.

Seve on myös kovassa kunnossa. Yhdessäkin vaihdossa Jokipoikien pelaajat yrittivät järjestelmällisesti horjuttaa Seveä, mutta Seve punnersi aina kiekon itselleen ja Jokipoikaa päätyi jään pintaan.

Hämäläisen Ville pelasi hieman oudolla numerolla (18), sillä kuulema hänen paitansa oli kadonnut. Jaa-a, eiköhän se ole päätynyt jonkun pitkäkyntisen yksityiskokoelmiin. Eli mikäli joku kävelle ensi kaudella hallilla vastaan Hämäläisen keltainen mestaruuspaita päällä, on hyvä syy hieman kuullustella kyseistä henkilöä. Mies kuitenkin pelasi yhtä vahvasti kuin oikealla numerollaan, kruununa komea alivoimamaali.

Ottelun koomisinta antia oli paikalle vaivautunut vaasalais-ryhmittymä joka buuasi joka kerta kun Kasper Kenig koski kiekkoon. Lapsellistako? No, ainakin tiesimme milloin Kasper oli kiekollisena, ei siis olisi tarvinnut päntätä numeroita otteluohjelmasta.

Harmillista, ettei vastassa ollut vahvemmin pelannutta joukkuetta, että olisi voinut paremmin arvioida KalPan tämänhetkistä kuntoa.

Sport vei turnauksen nimiinsä ansaitusti, eikä kumpikaan eilisistä vastustajista (Hermes ja Hokki) pystyneet joukkuetta kunnolla haastamaan, vaikka Hermes tulikin tasoihin Sportilaisen jäähyilyn ansiosta. Allenin olisin mielelläni eilen bongannut, mutta mies ei ollut mukana kokoonpanossa - alkoikohan rankka viikko painaa? Fandul oli yllättävän väritön, eikä miestä tunnistanut muusta kuin nimestä selässä. Kristian Hjerpe oli vakuuttava. Tamminen ravasi vaihtoaitiossa ja välillä joutui rullaamaan myös pelaajien edessä ihan tosissaan.

Red Army on näköjään ottanut missiokseen vallata harjoitusottelut, ja ryhmä pitää meteliä jo tässä vaiheessa kautta, kun muut paria yksinäistä Hokki-kannattajaa lukuunottamatta keskittyivät vielä joukkueiden tarkkailuun.

KooKoon peli näytti välillä varsin hyvältä, ja mieleen jäi etenkin Somppi - Kantelinen kaksikko, joka pyöritteli vastustajaa välillä pahastikin. Syötöt eivät joukkueella vielä kuitenkaan mene aina kohdalleen, mutta sen korjaamiseen on vielä aikaa.

Hokki oli finaalissa aika aneeminen, eikä saanut haastettua Sporttia tosissaan. Tosin Sport-maalia vartioinut Limnell oli vakuuttava, peittosi ainakin aamun ottelussa pelaanneen Danielssonin selkeästi. KooKoo-ottelussa Hokin maalit syntyivät tilanteista, jossa KooKoo antoi maalintekijöille aikaa ja tilaa, eivätkä he jättäneet sitä käyttämättä.

Hermeksen ylivoima pyöri välillä komeastikin, mutta Sportia vastaaan joukkue ei täyskentällisillä juuri omasta päästään pois päässyt. KooKoota vastaan takaa-ajo jäi heikoksi, vaikka KooKoo tarjosi Hermekselle kahden miehen ylivoimaakin ottelun loppuhetkillä.

Joukkueiden puolesta harmittaa, ettei Kajaanin jäähallissa ollut riittävästi pukukoppitiloja. Osa joukkueista sai valmistautua otteluun ja viettää erätauot hallin ulkopuolella rakennusparakeissa ja ottelun jälkeen vaihto luistimista sandaaleihin ja muutaman sadan metrin reippailu urheilukeskuksen tiloihin. Ylimääräinen show katsojille.

Kunnianhimoinen turnaus Kajaanilta, joka saatiin muuten vedettyä varsin mukavasti läpi (vaikkakin KalPa-Jokipojat ottelun keskeyttäminen kolmannessa erässä jäkin kaivelemaan - tokkopa Hokin ottelua olisi keskeytetty). Katsojiakin kerääntyi Hokin otteluihin ihan kelvollisesti. Pitkän päivän aikana kuuluttajan örinät ennen jokaista kuulutusta sekä samat kokopäivän pyörineet kappaleet alkoivat hieman rassaamaan, mutta kiekon takiahan paikalle tultiin.

Jahas, aikamoinen romaani tuli rustattua, varmastikin enemmän asian vierestä kuin asiasta.
 

Lätkä

Jäsen
Onnea Sport!

Onnea vaan Sport.Oli hieno esitys edelliskauteen verrattuna. Ei
hajuakaan siitä viime kauden pakkopullapelistä. Kyllä se vaihto-
aition tallaaja osaa hommansa. Ei muuta kuin tolla mallilla jatkot
ja se kauan odotettu liigapaikka on jälleen pykälän lähempänä.

"Ruotsalaisten" käytös veti vertoja korrektista Kainuulaiskäytök-
sestä, joten pinnat myös siitä. Ei muuta, kuin Hienoa Sport ja hei-
dän faninsa. Tietty myös onnea hienosta turnausvoitosta, sillä
taso oli kova.

Järjestylejen osalta, jos jotkut tunsivat parakit ihnottaviksi, tai jo-
pa loukkaaviksi, niin kauaa ei onneksí sen asian suhteen tarvitse
odottaa, sillä parin vuoden päässtä saatte nähdä jotain ennen
näkemätöntä. Koetaan kestää siihen saakka ja onnea kaikille
joukkuelle tuleviin harkkamatseihin ja tietty alkavaan kauteen.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti kaksyks
Ottelun koomisinta antia oli paikalle vaivautunut vaasalais-ryhmittymä joka buuasi joka kerta kun Kasper Kenig koski kiekkoon. Lapsellistako?

Voi taivahan jumala! Mitä niillä oikein liikkuu mielessä kun huutelevat jäähallissa? Mokomakin roskaväki... ;-)

Katsomokulttuuria on monenlaista. Ei se aina välttämättä lapsellista ole jos pelaajalle buuataan joka lähtee seurasta ja vielä median välityksellä haukkuu ex-seuransa. Mutta antaa olla, offtopiciksi meni.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Väittäisin, että harjoitusotteluiden tuloksilla on Sportilla enemmän merkitystä. KalPa on viime vuoden mestari ja on jotenkin luontevaa odottaa sen lämpiävän hitaasti.

Tammisen Sport on herättänyt ristiriitaisia tunteita. Siksi juuri tällainen vahva alkukausi harjoituspelit mukaanlukien on tärkeää. Riskit on kovat, mutta näillä näkymin Tammisen palkkaaminen vaikuttaisi fiksulta vedolta. Tamminen osaa sytyttää hurmoksen ja nähtävästi se on jo päällä. Yli 1400 katsojaa harjoituspelissä on huikea lukema.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Shearer
...ja vielä median välityksellä haukkuu ex-seuransa.

"Vaasassa oli kovat puheet ja uho, teot sitä pienemmät, kauden siellä olin ja sitä kulttuuría seurasin, en viihtynyt"

Nauru pidentää kuulemma ikää, joten niiaa niksautan sinulle auliisti pienen jatkoajan antamisesta elontielleni. Noita kahta lausetta yhdistäessäni kun ei pystynyt olemaan nauramatta!


Tulkkaatko Shearer MISSÄ kohti tuossa yllä olevassa sitaatissa K.Kenig "haukkuu ex-seuransa"...?!!

Minun mielestä suorapuheinen ihminen kun ei asiaa paljon korrektimmin oikein voi enää sanoa. Ja noinhan se asia Vaasan edustuskiekkoilussa viime kaudella juuri oli, teot eivät nousseet missään vaiheessa kautta kovinkaan isoiksi.


Sitaattien "Vaasassa oli kovat puheet ja uho, teot sitä pienemmät, kauden siellä olin ja sitä kultuuría seurasin, en viihtynyt" & "...ja vielä median välityksellä haukkuu ex-seuransa" yhdistelmän tuoma mielikuva ei IHAN osu yksiin sloganin "No One Likes Us, We Don't Care" kanssa.

Tulee vain väkisin mieleen yläasteikäinen nuori joka haluaa erottua ja ryhtyy "pahaksi", mutta jota ei-itselleen-suotuisa totuus edelleen itkettää.

Tämä ei ole henkilökohtaista, vain puhdasta asiaa.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No olkoon, myönnän olleeni väärässä käyttäessäni "haukkua" sanaa. En muistanut sanatarkasti mitä se sanoi silloin siinä haastattelussa.

Mutta pointtini oli kuitenkin se, että ei se välttämättä lapsellista ole jos buuaa pelaajalle. Onhan siitäkin loppujen lopuksi hyötyä omalle joukkueelle jos vastustajan pelaajalla pettää hermot.

Sitaattien "Vaasassa oli kovat puheet ja uho, teot sitä pienemmät, kauden siellä olin ja sitä kultuuría seurasin, en viihtynyt" & "...ja vielä median välityksellä haukkuu ex-seuransa" yhdistelmän tuoma mielikuva ei IHAN osu yksiin sloganin "No One Likes Us, We Don't Care" kanssa.

Ei se minua sen kummemmin haittaa mitä Kenig tai joku muu sanoo mutta kunhan vain yritin selvittää savolaisille, että miksi Kasper saa buuaukset osakseen. Toki tein sen liian voimakkain sanoin mutta sen korjasin jo edellä.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti kaksyks
Ottelun koomisinta antia oli paikalle vaivautunut vaasalais-ryhmittymä joka buuasi joka kerta kun Kasper Kenig koski kiekkoon. Lapsellistako? No, ainakin tiesimme milloin Kasper oli kiekollisena, ei siis olisi tarvinnut päntätä numeroita otteluohjelmasta.
Tätä voisi kommentoida kuolemattomalla lausahduksella: "Ei me tultu tänne kavereita hakemaankaan". Selkeästi Kenigin hiillostus oli osunut kohdilleen, kun yhdellä erätauolla hän oli käynyt vaasalaisille avautumassakin. Uskon kyllä, että ulkopuolisen silmille tuollainen hiillostus näyttää aika rajultakin mutta kaiken sen jälkeen, mitä vaasalaiset ovat Kasperilta saaneet, selvisi Kasper suhteellisen helpolla lauantain ottelussa. Voisin väittää, että pahin on vielä tulossa sillä Vaasassa häntä ei hyvällä katsella ja katsomosta tulevat jutut saattavat olla entistäkin ala-arvoisempia. Kuopiolaiset voivat jatkaa valitsemallaan linjalla. Vaasalaiset ovat linjansa valinneet vuonna 1987.

"Nouse Kasper ylös!"

Mielestäni Kenig ei edes joutunut pelaajista pahimpaan verbaaliseen lentoon turnauksessa. Finaalin toisessa erässä Hokin nuorta Lohtanderia heiteltiin välillä aika hyvällä huulella. Ukko ei ole tainnut toipua siitä vieläkään.

Turnaus oli mielestäni kaikinpuolin ok. Yökerhoon olisi tosin voinut valita jonkun hiukan paremman bändin, kuin Osmo's cosmos. Jäähallilla pelaajien fasiliteetit olivat surkeat, mutta toisaalta se toi hiukan erilaisuutta normaali-oloihin. Ehkäpä pelaajatkin oppivat arvostamaan hiukan paremmin niitä olosuhteita, joita oma kotihalli tarjoaa. Alppitorven kanssa väännettiin pitkään, mutta lopulta Hokin organisaation kanssa käydyt keskustelut mahdollistivat torven soiton. Liitosta lupa annettiin jo ensimmäisenä päivänä. Hokin organisaatiolle tästä suuri kiitos. Yhteistyö oli rakentavaa ja asiallista molempina päivinä monenlaisissa asioissa. Itselläni oli monien järjestysmiesten kanssa hyviä keskusteluja pelien välillä ja tässä kohdassa täytyy sanoa, että Kajaanin on mukava tulla ensi talvena uudestaan.

Kajaanin jäähallilla oli myös kohtalaisen paljon hyvännäköisiä naisia, joten silmät pysyivät kirkkaina ja ajatuskin suht. selvänä molempina päivinä. Red Oceanilla nimittäin ;)

Kajaanin kaupunki oli mielestäni yllättävänkin viihtyisä lukuunottamatta sellaista pientä ongelmaa, että erilaisia ruokailumestoja kaupungissa oli vain muutama. Syöttekö te puolukat suoraan metsistä? Illalla kaupungilla oli mukava kierrellä ja katsella kuinka paikalliset teinipaholaiset tyhjäsivät viattoman puliukon taskut. Poliisihan siinä paikalle tuli. Hähä. Gangstameininkiä.

Hotellikin oli erittäin viihtyisä lukuunottamatta sellaista puutetta, että aamupalalta en löytänyt Kellogg's Frostieseja enkä kaakaota. Ai ai ai.

Muuten. Kajaanin jäähallin käytävillä myytiin myös mansikkalakuja. Miettikääpä sitä.

EDIT:

Kajaanireissun kustannukset (Tähän reissuun jopa savolaisilla olisi ollut varaa runsaimmin mitoin, kuin mitä nyt oli tapahtunut):

Dieselit: 40/3=13€
Hotelli: 59/3=20€
Liput: 17€

Yhteensä: 50€.

Tuolla rahalla näki 5 Mestis-joukkuetta ja yhden ensi kauden liigajoukkueen eli yhteensä 11 ottelua ja paljon tapahtumaa. Ei paha.
 
Viimeksi muokattu:

punalamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki
Joo minunkin mielestä turnaus oli ihan hyvin järjestetty.Tietenkin miinus puoliakin löytyi,siitä suurimpana varmaan se et ne pari joukkuetta joutuivat pukee niis rakennuskopeissa.Huvittavaa oli kattoo ku äijät kävelee hallin käytävillä pyyhe päällä.Sit Tamminen sanoi et yleisöö ois voinu olla enemmän,se kyl on totta.Mutta kyl Hokin peleissä oli yllättävän paljo,Jos aattelee et oli kuitenki keskipäivä ja ulkona 25 astetta lämmintä.Jääkään ei tainnut olla sunnuntaina enää hyvä, koska koko turnauksen ajan henkilökunta taisteli jäähdytys laitteitten kanssa,koska eivät toimineet kunnolla.Muuten ihan hyvä kuva jäi turnauksesta, joten eiköhän ensi syksynä pelata taas kajaanissa vielä parempi turnaus?

Pelaajista itselle jäi erityisesti mieleen seuraavat: Hokista Koivu,Saavinen,Räikkönen,Viljanen,Hyyppä,Käsmä,Junnilla,Molemmat maalivahdit ja Appel jonka jalat liikkuivat välillä todella hyvin!Sport:Hjerpe,Jämsä,KALLE MATTILA sekä maalivahti Limnell joka pelasi Loistavasti!Fandul ja Jäske eivät kyllä kummempia esittäneet.Jokipojat:Pari liukasta pientä hyökkääjää joiden nimiä en muista ja Perttu Ahvenainen säväytti parilla kovalla taklauksella.Kookoo:En oikeen saanut minkäänlaista kuvaa joukkueesta muuta kuin maalivahti Palmu pelasi ihan hyvin.Hermes:Uski oli aika pimennossa, Joki-erkkilä pelasi kohtalaisesti.Kalpa:Mustonen,Kaartinen,Ahosilta,keningit,Suhonen ja Pisto pelas iha peruspeliä. Eli kyllä turnauksessa iha hyvä taso oli.Kalle Mattila kyllä pelas sportissa todella hyvin joukkueen eteen!Ja tietenkin Tamminen vaihtoaitiossa oli parasta viihdettä!:)
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti Jaska85

Kajaanireissun kustannukset (Tähän reissuun jopa savolaisilla olisi ollut varaa runsaimmin mitoin, kuin mitä nyt oli tapahtunut):

Dieselit: 40/3=13€
Hotelli: 59/3=20€
Liput: 17€

Yhteensä: 50€.

Tuolla rahalla näki 5 Mestis-joukkuetta ja yhden ensi kauden liigajoukkueen eli yhteensä 11 ottelua ja paljon tapahtumaa. Ei paha.

Ensi kauden liigajoukkueen?????

Oliko Jukuritkin mukana turnauksessa?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti Harppa-setä
Ensi kauden liigajoukkueen?????

Oliko Jukuritkin mukana turnauksessa?
Jukureita ei päästetä liigaan kun he eivät osallistuneet Kajaani-turnaukseen. Se oli uusi pykälä liigaan haettaessa. Ai te ette olleet kuulleet? No liiga aukeaa uudelleen luultavasti 10 vuoden päästä.

Todellisuudessa Jukureiden haaveilut liigapaikasta ovat yhtä realistiset, kuin Uosukaisen tavoite Karjalan palauttamisesta Suomelle..
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
No niin. Reissusta ollaan toivuttu ja taas istutaan töissä peeceen ääressä, kun ulkona on elämää hienompi ilma.

Kirjailen tässä hieman havaintoja muista kuin suosikkijoukkueestani. Olen jauhanut Sportista jo aivan tarpeeksi tämän turnauksen tiimoilta.

Hokki

Näin kaikki muut pelit paitsi Hokki-KalPa. Pelasi pirteää peliä, jossa oli vauhtia. Joukkueen kärki on laadukas, mutta ei kovinkaan leveä.

Parhaiten esillä olivat puolustuksesta yllätys yllätys Mikko Saavinen ja Eerikki Koivu. Koivu tosin pelasi sitä omaa riskitöntä pelaamistaan ilman hienouksia. Saavinen on kiekollinen kuningas. Jarkko Heikkinen on paikallinen Kalle Mattila, niin paljon mies pelaa sikaa, että tuon tittelin voi hänelle Hokista luovuttaa. Petr Mocek paransi peliään turnauksen edetessä reilusti. Ihantola, Kortelainen ja Leinonen eivät vakuuttaneet.

Hyökkäyksessä eniten esillä oli Appel ja Junnila. Junnila on vaan niin kovin pieni. Räikkönen laittoi rankun komeasti sisään, Happo oli oma vaarallinen itsensä. Viljanen ja Hyyppä olivat suoraan sanottuja heikkoja. Kiekollinen peli ei luistanut oikein ollenkaan. Tuttu pulma liigasta tulleille, löytyy ajan kanssa.

KooKoo

Calle teki temput ja kiskaisi tuomaria kiekolla päähän. ET oli sitten maalilla loppupelit. Torjui kiekkoja ilman ihmeellisempää glooriaa. Välillä oli jotenkin vaikean näköistä. Helppoja ei kuitenkaan mennyt.

Puolustuksen ykkönen oli Lindström, selkeästi. Laine hästäsi tapansa mukaan innokkaasti. Gärdström meni mukana ihan ok, vaikka kokemattomuuden näki selkeästi.

Hyökkäyksessä silmään pisti se, että uudet kiekolliseen peliin pystyvät kaverit on kaikki pieniä. Mikä on aika suuri muutos viime kaudesta, käsitykseni mukaan. Virtala oli miltei aina oikeassa paikassa ja taitoa on reilusti. Puolustus-päässä hänen käyttöarvonsa laskeekin sitten melkoisesti. Somppi oli aika näkymätön, mutta sitten kun verkko heilui niin siellähän se oli. Kantelinen meni lujaa, mutta siihen pääsääntöisesti jäi. Kaukokari oli vaisu.

Hermes

Lahtonen todella hyvä, Tarkkikin hyvä, vaikka pompotteli ja otteissa oli pientä epävarmuutta.

Ykkönen Kesseli. Huhto paljon kiekossa ja yritti ja oli aktiivinen. Onnistui ja mokasi. Kuitenkin tämmöisistä kavereista voi usein tulla jotain, jos vertaa semmoisiin, jotka ei näy kentällä ollenkaan. Kaatuili omiin nimiin muutaman kerran pahasti. Salmela myös aktiivinen, taitotaso vain rajoittunut. Blanar tuskin kiekossa ollenkaan koko turnauksessa. Ei siitä kaverista mitään kiekollista kuningasta tule, jos tulee niin oli ainakin vielä umpijäässä.

Yv toimi ja yv ei toimi. Hokkia vastaan melkein koko eka erä ylivoimaa, mutta maali ei ollut edes lähellä. Sitten Sportia vastaan kolme komeaa yv-osumaa. Kun Uski puuttui Hokki-pelistä niin mm. Mannila pyöritti ylivoimaa. Siinä on huikea ero. Uski edelleen kultaakin arvokkaampi Hermekselle. Joki-Erkkilä ja Pajula vahvimmat hyökkäyksessä. Passi, Kantelus ja Hietaharju ok:t. Jasik paransi myös kuin sika juoksuaan ja pronssipelissä oli jo joukkueen parhaimmistoa.

KalPa

KalPalta näin vain ekan pelin Hermestä vastaan ja jumbofinaalin, mistä on aika paha sanoa mitään, koska Jokipojat oli aika jäässä.

Luostarinen pelasi molemmat näkemäni pelit. Ei moitittavaa.

Suhonen tietysti kiekossa paljon. Pisto ei noussut esiin eli pelannee sitä omaa nöyrää kiekotonta rooliaan. Matti Kuusisto aika kahvilla näkemissäni peleissä, harhasyöttöjä ja sen semmoista.

Hermes-pelissä KalPalta puuttui liike ja Hermes ansaitsi voittonsa. Jokipojat-pelissä sitä oli ja tulos sen mukainen. Siinä pelissä oikeastaan kaikki hyökkäykset profiilipelaajat Max Kenigiä lukuunottamatta oli hyviä. Tai no Mustonenkin teki oikeastaan vain sen maalin.

Jokipojat

Vaikein sanoa mitään, kun ei oikein tunne.

Mäkkeli todella hyvä Sportia vastaan ja Sorsakin KooKoo-pelissä. Sitten KalPa-pelissä Sorsalle meni muutama todella helppo.

Puolustus on iso ja hidas. Varsinkin Immonen ja Pakarinen vaikeuksissa. Haapala ja Käyhkökin on parhaat päivänsä jo nähnyt, mutta pelisilmällä kerkeää moneen paikkaan.

Topia ei erityisemmin näkynyt, mutta rakenteli silti parhaat paikat. Svenski ei pelannut juuri ollenkaan. Loukkasikohan?

Jokipojista paisto rutiinin puute. Ei oikein tiedetty mitä olisi pitänyt tehdä. Joku KooKoo ja Sport kiskaisee kiekon päätyyn aina, kun on vähänkään sen aika. Jokipojat taas leipoi ja ihmetteli, että mitäs nyt. Tuo korjaantunee jo ennen kuin sarja alkaa. Kunto tuntui myös loppuvan kesken. Onko Joensuussa treennattu sarjatasoon nähden liian heppoisasti?


Tuossapa noita. Ihan katsomossa istumalla tein nuo bongaukset. Ne ei merkkaa juurikaan mitään pitkällä tähtäimellä, mutta ajattelin nyt laittaa, koska aika moni Mestis-fani ei ole vielä omia uusia ja vanhojaan pelaajia tällä kaudella nähnyt.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Jaska85
Todellisuudessa Jukureiden haaveilut liigapaikasta ovat yhtä realistiset, kuin Uosukaisen tavoite Karjalan palauttamisesta Suomelle..

Niinhän se on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös