Kadonneen kesähitin metsästäjät, vol. 2011

  • 22 254
  • 74
MM-huuma vei parhaan terän JVG:n Häissä biisistä, joten siitä ei ole enää ainakaan omissa papereissani kesähitiksi. Senpä takia tämän kisan voittaa kevyesti:

Inna - Sun is up

Biisi on ihan vitun jepa ja Innan ääni loistava tähän. Musiikkivideokin kelpaa!
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Reggae on mitä mainioin aihio kesähitiksi, sehän on kuultu. Tässä voisi olla potentiaalia. Yksinkertainen, hyväntuulinen, tarttuva kertsi jne.

J Boog - Let's do it again
 
Toivotaan kuumaa kesää ja kuunnellaan Kuopion poikien tuotosta. Reckless Love - Hot

Olen sitä mieltä että kesähitin pitäisi olla suomenkielinen, mutta menkööt, kertosäe jää mukavasti päähän soimaan ja muutenkin positiivinen mieli/meno tässä biisissä.
 

motamoro

Jäsen
Ainakin tuon Bruno Mars - Lazy Songin soittamisen saisi lopettaa kokonaan, todella ärsyttävä, täten potentiaalinen "voittaja". Samoin Jukka Poika - Silkkii on alkanut saamaan kasvavissa määrin soittoaikaa, myös omaan makuuni täysin käsittämättömän huono biisi.

Kovaan huutoon on kesän kynnyksellä alkanut nousta Don Omar - Danza Kuduro
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko muut huomannu, että tuo reggaerekan biitti muistuttaa melkoisesti kippiskulauksen vastaavaa?

Kuulostaa niinkin paljon samalta että uskon että on tehty varmaan sen Kippiskulauksen pohjan päälle. Paska kappalehan tuo silti on.

Mitä nyt baarissa tulee kuunneltua niin ei kesähitissä ole kun kaksi vaihtoehtoa. Jare&VilleGallen Häissä ja Pojun Poika. Noita tullaan kuulemaan varmaan samalla tahdilla kun nyt koko kesän ja jokaisessa paikassa.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Kymppilinja- Saippuakupla taitaa saada radiosoittoa aika kovasti tänä kesänä, luulisin. Aika tällainen ärsyttävä renkutus, joka varmasti jää soimaan päähän.

Linkki vie Iltalehden netti-tv:seen.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Huuuuh, voi vittujen ikenet mitä paskaa!! Toisin sanoen takuuvarma loppukesän hitti Suomessa. Onneksi en vietä aikaani teinihelveteissä enkä kuuntele radiota, yäk mikä paska jumputusbiisi.

Pekka Pälvikalju viihtyykin mielellään kuppiloissa jossa Mambaa saa toivomatta koko illan.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Väärin. Pekalla vaan sattuu olemaan aivotoimintaa sen verran että kolmannen persoonan mielestä tällainen ääliömäinen jumputus ääliömäisellä sanoituksella on vain ääliöitä varten. Tähän tapaan: http://www.youtube.com/watch?v=jJvBSbnJN3Y&feature=related

Yksinkertaista musiikkia yksinkertaisille ihmisille ;) En tykkää liian monimutkaisesta elämästä. Mä tykkään henk. koht. kaikenlaisesta musiikista ihan laidasta laitaan.
Näissä kesähitti kilipailuissa ei kovin usein ole ollut mitään musiikillisesti "älykkäitä" biisejä. Se ei varmaan tule yllätyksenä.
 
Suosikkijoukkue
NYR
Aa, tää ei ollutkaan "Ärsyttävin kesäbiisi"-topic? Sorry, my bad! Ja kyllä, "vielä on kesää jäljellä" oli silloin aikanaan sen ja oikeastaan monen muunkin kesän ärsyttävin biisi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös