K-Vantaa-KooKoo, TV-peli 25.11.

  • 3 033
  • 33

harza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Kouvot,KPL,HPK.
Joo matsi oli hieno mestis mainos.Ihan eri luokkaa kuin edellisen päivän Ilves-Pelicans pelleily.
Olinkin jo hieman huolestunut,että minkälaisen kuvan ihmiset saavat mestiksestä,koska muutama todella huono peli on tullut eetteristä,mm.2 peliä uudestakaupungista ei todella ollut hyvää mainosta mestikselle.
Kaikella kunnioituksella mm.UJK:ta kohtaan,mutta taso on sellasta,että en nyt ihan telkkariin kelpuuttaisi,varsinkaan kahta peliä...
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
pelistä

Hieno peli kaikenkaikkiaan, oli todella mahtavaa saada tuollainen peli nauhalle, sitä kyllä kelpaa katsella. Tosin puolustuspeli ei ollut nyt parhaalla tasolla johtuen huimasta vauhdista. Nurmbergilta hyviä suorituksia, mutta aivan parhaassa vireessä hän ei ollut. Silti 1+1, hyvä suoritus. Hienoa on myös, että Keltanen saa pisteitä, sillä siinä on semmoinen likaisen työn tekijä, että ansaitsee noita maaleja.
Raportinkirjoittajalle: Mielestäsi tilanteessa, josta Nurmberg hommasi jäähyn, ei ollut mitään sääntöjenvastaista. Itse olen eri mieltä. Katsoin hidastuksen tarkkaan, ja KiVan pakki nappasi Tinken jalasta kiinni, jolloin luisteleminen vaikeutuu huomattavasti. Se on mitä todennäköisimmin sääntöjenvastaista.
Kuuden ottelun voittoputki on jo kasassa, tyytyväinen täytyy olla, hieno faniryhmä KooKoolla eilen mukana. Täytyy muistaa, että kyllä peleissä on enemmänkin uskollisia kannattajia kuin vain ne, joilla on fanipaita päällä, siellä on paljon porukkaa, jotka kannustavat joukkuetta vaikkei peli kulkisikaan niin hyvin. Mutta tuo on se kannustajaryhmän näkyvin osa tietysti.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En kyllä ole aivan samoilla linjoilla nimimerkki Evertonin kanssa tuosta Sompin vakuuttavuudesta. Kolmosen pelissä toki tapahtuu sekaannuksia, mutta eikä se ole tässä tilanteessa luonnollista. Silti kolmonen pelaa jo nyt hyökkäyspäähän paremmin kuin ennen Sompin hankintaa. Itse ainakin toivon, että mies jatkaa KooKoossa joulun jälkeenkin. En tosin ole varma, tarkoititko Everton enemmänkin kolmoskentän peliä yleensä vai juuri Sompin oman pelin vakuuttavuutta?

Jos jotain voisi toivoa urheilukanavalta, niin jäähyaikojen näyttäminen kyllä helpottaisi seuraamista. Pikku juttu, mutta kun siihen on tottunut niin häiritsee. Selostus on hyvää luokkaa ja Aravirta kommentaattorina ihan ok.
 

Kouvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En tiedä onko Aravirta juurikaan aikaisemmin seurannut mestispelejä mutta tuntui että Arakin meni jossain vaiheessa jopa sanattomaksi ihaillessaan mestisjoukkueiden esityksiä jäällä. Kaiken kaikkiaan KooKoo jatkoi samoja esityksiä mitä kotijäälä on nähty jo pitkään eikä mielestäni Kiekko-Vantaankaan esityksessä mitään hävettävää ollut. Koko ottelutapahtuma oli hyvää mainosta mestikselle ja toivottavasti sama tahti jatkuu Kajaanissa Hokki-Sport pelissä ensi maanantaina.

Teemu Sompista sen verran, että mukavat tehomerkinnät kaveri on merkauttanut kahdessa pelissään KooKoon kukkopaidassa. Mielelläni näkisin Teemu Sompin KooKoossa kauden loppuun asti
Siinä olen Evertonin kanssa samaa mieltä, että kolmonen on jossain vaiheessa pelannut jopa nyt nähtyä paremmin mutta eiköhän tuo yhteispeli tuosta vielä petraannu peliminuuttien myötä.
 

nea

Jäsen
Kyllä Ara Mestistä seuraa, monet kerrat jutellut sen kanssa Mestiksen pelaajista. Olishan se kumma jos ei sen tason valmentaja olisi yhtään kiinnostunut muista kuin liigapelaajista, tosin niitäkin löytyy, ikävä kyllä. Kyllä sitä täytyy silmät auki pitää joka suuntaan.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiitos urheilukanavalle mestispelien televisioinnista.
Olipa nautittava ja hyvin järjestetty tapahtuma ja mikä tärkeintä Kiekko-Vantaan ja KooKoon välinen peli oli todella hyvää jääkiekkoviihdettä. Voidaan kärjistetysti sanoa, että eilen nähty peli todella oli kuin eri planeetalta moniin ikävystyttäviin liigapeleihin nähden. Vaikea kuvitella, että eilen pääosissa olevat pelaajat lisäksi opiskelevat tai käyvät työssä pelaamisen ohella kun peliä vertaa näihin SM-liigan ns. "ammattilaisiin".

KooKoon faniryhmä rumpalin säestyksellä jaksoi hienosti kannustaa koko ottelun ajan ja tästä antoi kehut jopa Hannu Aravirtakin.

KooKoon jännäribussi ja faniryhmä kiertävät hienosti useimmat mestiksen vieraspelit ja bussihan on lähdössä jopa Kajaaniin asti. Ainoastaan Turku, Vaasa ja Kokkola taitaa näillä näkymin jäädä käymättä tällä kaudella.

Mitenkäs muilla mestis- tai liigajoukkueilla fanibussit kiertävät joukkueensa mukana? Liigajoukkueilla taitaa ainakin olla KooKoon fanimatkojen kaltaisia vieraspelireissuja?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sompista, Tinkestä, faneista ja muista...

Jeps, pikaisessa aikataulussa kirjoittamani "Somppi ei kyllä vieläkään vakuuttanut" oli ehkä vähän turhan jyrkkä. Eihän hän olisi kai paljoakaan enempää kolmosen laiturina (+ylivoima-aikaa) tehdä, mutta meikäläisen silmissä kolmosketjun peli ei toimi yhtä hyvin kuin alkuperäisessä kokoonpanossa. Kiekon ylösviennissä on pientä hakemista, ja puolustuspäässä tarvittaisiin vahvempaa Timoskaista ilmeisesti. Pahimmat pyöritykset on sattunut juuri tätä ketjua vastaan viime peleissä. Sompin tehot on toki plussaa, mutta jossittelemalla niistä voisi vastata laidass pelaava Louhivaarakin. Ja jos Somppi jouluna palaa SaiPaan, niin toivottavasti ketjut löytävät vireen vanhoissa koostumuksissaan.

Kaikki, ketä hymyilytti Nurmbergin viittilöinti, niin teidän olisi pitänyt nähdä mies vastaavassa puuhassa, oliko se nyt UJK:ta vai Hokkia vastaan. Siinä mies piirteli oikein hienot kuviot ilmaan, ennen namupassiaan... Ja Tinken kaatuilusta: kyllähän miehen "levottomat jalat" pitäisi olla niin yleisesti tiedossa, ettei sinne mentäisi sorkkimaan ollenkaan. Ja luulisi olevan myös tuomarin tiedossa. Mitään törkeitä sukelluksia ei kylläkään nähty, vaikka muutama helppo oli puolin jos toisin. Kuten Pajuluoman selän kääntäminen.

Ja fanilauma. Eiköhän me kaikki (KooKoon koti- ja vieraskannattajat) olla hallissa istuttu vuodesta toiseen. Aikaisemmin vain kaikki on istunut omilla paikoillaan, eikä muita ole tunnistanut. Nythän noita paitoja on ollut myynnissä pilkkahintaa, joten väriäkin on tullut mukaan. Ja vierasmatkakin on varmaan lähtenyt aika lailla fanien aloitteesta, viime kaudella kirottiin monessa paikkaa, ettei sellaisia järjestetty. Mutta Jukuri-laumalle ei KooKoo vielä pärjää. KooKoo-Jukurit pelistä tullee rumpuryhmien sota...

Sitten selostajan tietämyksestä. Olen aiemmin pähkäillyt miehen asiantuntemusta, mutta en ole osannut kantaa ottaa, kun en ole itsekään joukkueita tuntenut. Nyt tunsin toisen :-) Perusjutut oli hyvin hanskassa, mutta muutama ärsyttävä virhe, vielä liian varmana esitetty. Kinnunen ei ole mennytr SaiPaan kahtena viime kautena kesken kautta. Viime kaudella Mikko nimenomaan tuli SaiPasta marraskuussa Kouvolaan. Myös haastattelijan tyhmä toteamus "Teillä on aika tiivistä yhteistyötä SaiPan kanssa" sai muidenkin kuin Mansikan suupielet hymyyn. Kuitenkin kiitettävä arvosana. Vaikka vierasjoukkueen voitto taisi selostuskaksikkoa vähän harmittaakin...

Eilinen peli ei ollut kyllä minusta läheskään parasta Mestis-kiekkoa, mitä tällä kaudella olen nähnyt. Hyvää viihdettä kylläkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös