Kärppien tavoitteena mitali...

  • 2 521
  • 32

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Tähän topiciin voisi kommentoida, että tosipelit alkavat syyskuussa ja jatkuvat kevääseen joten nyt on turha spekuloida lopullisia sijoituksia.

Kh:lta haluaisin kysyä, että mistä tiedät tässä vaiheessa Kärppien huonon joukkuehengen ( onko välieräjoukkueella sellaista? ) tai ailahtelevuuden kadonneen? Nämähän ovat henkimaailman asioita ja jokainen joukkue kärsii niistä joskus, ei kukaan pelaa konemaisesti voitosta voittoon ja omalla tasollaan kaikkia kauden otteluita. Näin kuvittelisin.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tj:lle...

Viestin lähetti Tj
Kh:lta haluaisin kysyä, että mistä tiedät tässä vaiheessa Kärppien huonon joukkuehengen (onko välieräjoukkueella sellaista?) tai ailahtelevuuden kadonneen? Nämähän ovat henkimaailman asioita ja jokainen joukkue kärsii niistä joskus, ei kukaan pelaa konemaisesti voitosta voittoon ja omalla tasollaan kaikkia kauden otteluita. Näin kuvittelisin.

Minä tiedän (=arvaan) sen siitä, että Heikkilän Kaken tullessa Tamin jälkeen puikkoloihin, joukkuehenki parani silminnähden ja Kärpät pelasi tasaisemmin (näkyi ihan tilaistoissakin). Niin, jokainen joukkue kärsii ailahtelevaisuudestaan, joku enemmän, joku vähemmän, ja joku siltä väliltä. Mitä minä viime kautta seurasin, niin väitän että Kärpät kärsi ailahtelevaisuudesta, ja ensi kaudella otteiden pitäisi olla tasaisemmat. Ainakin puolet tasaisempia. Otteiden pitäisi olla tasaisemmat, että joukkueen asettama tavoite saavutetaan.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyi minä...

Viestin lähetti Tj
Tähän topiciin voisi kommentoida, että tosipelit alkavat syyskuussa ja jatkuvat kevääseen joten nyt on turha spekuloida lopullisia sijoituksia.

Minä sanoin tuon saman kuukausi sitten! "Nyt on turha spekuloida lopullisia sijoituksia." Ja nyt olen jo sortunut tähän. Hyi minä, ettäs minä kehtaan.
 

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylösnoussut
Tavoitteista...

Toivottavasti en saa katkeran Jokerifanin mainetta kun kirjoitan tämän.

Kärppien tavoite (mitali) on kyllä ylimitoitettu ja olen kyllä samaa mieltä kuin jotkut muutkin tänne kirjoittaneet että nopeasti nousi seurajohdolla päähän. Se oli minullakin ensimmäinen ajatus kun luin otsikon.
Tavoitteita voi aina asettaa ja pitääkin, mutta ei ole tärkeää että nouseeko tavoite viime kaudesta, tärkeää on että tavoite on REALISTINEN. Kärppien tavoitteen realistisuudesta voidaan olla montaa mieltä, tässä on oma mielipiteeni.

Joukkuehengestä on puhuttu. Henki on tärkeä, mutta jos (ja kun) ei kaikki mene suunnitelman (tavoitteen) mukaan, alkaa henki haihtua.
Oma visioni on että Kärpät aloittaa kauden hyvin, mutta voittojen myötä ylimielisyys iskee ja sijoitus tippuu. Playoff joukkue Kärpistä tulee, mutta ei välieräjoukkue.

KAIKELLA KUNNIOITUKSELLA!
 

11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
-Tavoite on nimenomaan pelaajien asettama ja puolet
joukkueesta ilmoitti heti laakista, että mitalia lähdetään
hakemaan. Pelaajat luottavat täysin omiin taitoihinsa",
sanoo Kärppien valmentaja Kari Heikkilä.
"Joissain seuroissa kerrotaan julkisuuteen eri tavoite, mihin
joukkue tähtää. Paine on kuitenkin molemmissa
tapauksissa joukkueelle sama", järkeilee Heikkilä.
"Viime kauden neljättä sijaa huonompaa tavoitetta ei
kannata lähteä asettamaan", miettii Kärppien kapteeni Jari
Laukkanen.-

Tämän selvemmin ei asiaa varmasti voi ilmaista.....
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Täytyypäs tätä kommentoida vähän jälkikäteen.

redbeast: "Niin eipä ollut tarkotus kärppien faneja mollata, vaan sen seurajohtoa, jolle ilmeisesti kihahti päähän."

Pelaajilla kilahti päähän, kun tuommoisia sanoivat? Ei toki, täytyyhän tavoitteen olla korkeammalla kuin viime kauden saavutukset.

redbeast: "Missä on hankinnat? joku davydovin hasbeen saksasta tai jostain, muuten on pelkkiä nimekkäitä lähtijöitä."

Nimekkäitä lähtijöitä? Hagman ja Haapakoski kyllä, muuten ei niinkään. Ja hankinnat: Pirjetä, Myllykoski, Lotvonen ja Davidov.

redbeast: "Mutta enpä usko kärppien yltävän edes playoffseihin tällä menolla, kun viime kaudella pleijareista ulos jääneet HPK ja värittömät makkaramiljonäärit ovat ainakin paperilla vahvistuneet..."

Niin... Harvemman joukkueen fanit voivat olla varmoja ensi kauden pleijaripaikasta. Blues on paperilla vahvistunut, mutta HPK:lla on vielä omat ongelmansa. Eiköhän ensi kaudella käydä verinen taistelu paikasta auringossa...

redbeast: "Ja mitä IFK:hon tulee, viime kaudella olisi yhtenäisellä jengillä taisteltu mestaruudesta, nyt on päästy häiriötekijöistä eroon, joten KYLLÄ! IFK siis taistelee mestaruudesta (kunhan ne hankinnat saadaan)"

Myös Kärpissä pelataan yhtenäisellä jengillä, on päästy häiriötekijöistä eroon ja saatu muutama vahvistus. Eiköhän sitä pleijaripaikasta taistella - ja sitten mitalista.
 

LitleTOm

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Roosters
Se on niin pienestä kinni

Kun nyt jo kerran näistä ens kauden sijoituksista ollaan näin mustasukkasia niin yhtä hyvin voidaan taas veikata, että tepsi ja narrit pelailee finaalissa ens vuonna. Niinhän veikattiin viime vuonnakin. Ja toteutuiko? Miks ei sitten Kärpät vois asettaa tavoitteekseen toistaa temppuaan ens vuonna? Joku ne narrit pudottaa kuitenkin. Realistinen pitää kuitenkin aina olla. Kaikki on aina niin pienestä kiinni.

Kun IFK vei tepsiltä kotonaan pisteet jatkoajalla runkosarjan vikana lauantaina ja vikalla kierroksella sunnuntaina kaatoi bluusin, niin meni tepsiltä runkosarjan voitto narreille ja bluesin playoffpaikka kärpille. Jos olisi tasuri tullu tepsiä vastaan ja ehkä bluusilta kuonoon, niin olisi joko tepsi vetäny pohjosen poikia turpaan tai playoffpaikka olis menny esbooseen. Kummassakaan tapauksessa tuskin olisi uho nyt tällasta kun tää nyt on. Hyvällä jengillä on kyllä paljon tuuria, mutta ei se välttämättä päde toisinpäin.

Vai on Hyvä Joukkuehenki siirtyny sinne Ouluun. Eipä tartte muitten jengien sitä sitten tavotella. Oisin luullu, että Etelä-Suomen rahaseuroilta tulleet mehevät tarjoukset olisi vieneet voiton, mutta kaikki ei näköjään ole kaupan. Liekö Hyvä Joukkuehenki sieltäpäin kotosin, niin että kotiseuturakkauttako se sitten oli??? Liekö se pelannu Niinimaan kanssa samaan aikaan siellä pohjosessa? Niin että tuleeko se Jannekin nyt sitten sinne kun on se Joukkuehenkikin saatu jo takasin. :D

Vetäkää välillä vähän henkeä ettette tukehdu.

PS. Onnittelut Northern Lightsille, joka viime viikonloppuna otti ensimmäiset pisteensä Vaahteraliigassa kymmeneen vuoteen.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pikku Tomppa

Joukkuehenki on sellainen käsite jota ei ilmeisesti ympäristöstä johtuen enää suuremmin teillä siellä etelän suurseuroissa synny, tulee vaan niitä pieniä kuppikuntia, toki sitten kun pelataan mestaruuksista tai yleensä ollaan pleijareissa, niin silloin se henki kasvaa jos on mistä kasvattaa, mutta kun on hyvä henki, niin silloin on paremmat mahdollisuudet tiukassa kisassa pärjätä kun on se kohdallaan.

Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole provosoida, vaan tuoda totuus esille. Tämän olen kuullut monen pelimiehen suusta.
Ei Tzadin seuroihin synny joukkue henkeä, koska siellä erotellaan seuran sisällä Tzadilaiset ja landet toisin kun meillä rehellisillä pohjolan lakeuksilla.

Kysykää asiaa vaikka Laukkaselta tai Hagmanilta jotka ovat kokeilleet molempia, niin ei tarvi sanoa et se on vaan Oululaisten narinaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös