Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 155
  • 2 490

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
*** Ville Koivunen
** Teemu Turunen
* Tommi Kivistö

Westerholm, Kivistö ja Junttila kävi kovaa kilpailua minun yhdestä tähdestä tänään, mutta huonoiten näistä kolmesta suoriutunut vei maalinsa ansiosta. Jospa ei tarvisi yhtä kauaa odotella seuraavaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Koivunen
** Westerholm
* Junttila

Kunniamaininnat: Turunen, Mäntymaa & co., Kivistö, sekä Korpimäki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Jälleen on todella helppo antaa pojot.

*** Koivunen. Kahvara-faniystävän mielestä ei mahtuisi Tappara-rosteriin, koska ykkösketjussa ei ole tilaa. Ihanaa nähdä, että Kahvafanitikin pelkäävät. Tänään kentän kuningas.

** Kivistö. Alivoiman kunkku, jämäkkä kuin vuori. Parantanut aivan jäätävän paljon. Bonuksena häkki.

* Junttila. Kevään miehiä. Heräilee silloin kun rantakelit lähestyvät. Huippuilta jälleen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
*** Koivunen
** Turunen
* Kivistö

Kunniamaininnat Junttilalle ja Westerholmille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Tommi Kivistö: Nälkävuoden pituinen maalitonputki tuli päätökseen. Jo se itsessään ansaitsee kolme tähteä. Muutenkin vahvaa ja jämäkkää pelaamista omiin, kuten koko kauden mitalla.

** Niclas Westerholm: Hyvä maalilla ja piti etenkin ekan kahden erän aikana Kärppiä pystyssä muutamilla tärkeillä torjunnoilla. Ilman niita, olisi pelin kuva voinut olla hyvinkin erilainen.

* Julius Junttila: 'Julle' on alkanut hurjastelemaan. Ennen pari viimeistä peliä, vimeseen 39 otteluun kolme osumaa, nyt kahteen peliin kolme maalia. Kevään mies alkaa taas ehkä lämmetä?

"Bubbling under" -osasto: Mäntymaa & co. Tänään rutiinisuoritus ja Havu on kyllä onnistunut luomaan ryhmään aika rennon ja vapautuneen fiiliksen sekä vahvan henkisen selkärangan. Kunnon Havunkia!
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
*** Koivunen
** Turunen
* Kivistö

Kylläpä on taas vaikea tilanne antaa tähtiä pelaajille, ja tuntuu rikokselta jättää kahden maalin Junttila ulos tähdiltä. Mutta ei mahda mitään, kun tuo meidän ykkösnyrkki pelaa niin kaunista peliä (kiitos myös Kepulle). Kivistön iltaa ja tehoja 1+2 ei myöskään voinut jättää huomioimatta. Lisäksi kiitosta lähtee kyllä koko joukkueelle, joka pelasi tänään taas isolla sydämellä logolle. Kärpät on rautaa. Turunen on terästä. En tiedä mitä Koivunen on, vaikka nimi viittaa puuhun. Jonkinlainen jalokivi. Kivistö oli tänään kiven kova.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Westerholm ***
Kivistö **
Turunen *

Bunnaman paska (onko jo luovuttanut jääkiekon suhteen?)
Tiivola ei riitä, kertapaikko mutta liike ja työnteko vajaa. Hyry on tämän kauden Havu-Kärppien ilmentymä, voi miten kaipaan…
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Tommi Kivistö - Ei näitä valintoja aina järjellä vedetä. Tänään tunteella ja maalitykki Kivistölle kolme tähteä. Voitomaali on aina voittomaali.
** Niclas Westerholm - Teki kyllä oikeasti sellaisia seivejä, että alta pois. Oli voiton takuumies. Taas kerran.
* Julius Junttila - Kaksi maalia, niin ei voi vain jättää pois tähdistöstä.

Ja ne lampaat... pysyvät tänään lampolassa. Oli rutiinisuorituksella kuitenkin loppujen lopuksi aika kylmää kyytiä Pohjoisen puhurin puhaltaessa pitkin Raksilan aroja.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
***Tommi Kivistö
- Pakko antaa kolme tähteä ainakin yhtä monta kertaa kuin osuu maaliputkien väliin. Oli myös oma tunnollinen itsensä ja rautainen alivoimalla. Ja tehotilastoon illan paras +3!

**Niclas Westerholm
- Parantanut peliään kevätkauden edetessä ja oli tänään mies paikallaan. MV-osasto on hyvissä kantimissa.

*Julius Junttila
- Noh, näyttää jatkaneen siitä mihin juhlaottelussa jäi. Toinen kihaus tyhjiin lähinnä kosmetiikkaa, mutta yhä täytyy antaa tunnustusta Anttilan kanssa peluuttamiselle. Havu ja kumppanit: Pitäkää tää! Ei ole liian suuressa tulosvastuussa nykytasoonsa nähden, mutta tekee tulosta ottamatta mitään pois kenenkään pelistä.

Kunniamaininta ykkösketjulle kokonaisuudessaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös