Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 743
  • 2 493

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
*** Koivunen
** Antti-Roiko
* Pieniniemi
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
*** Koivunen
** Berglund
* Kivistö
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
*** Ville Koivunen - Juonikkain ylivoimapelaaja Kärpissä sitten Joonas Donskoin. Turusen mahtivire luo tilaa Koivuselle tehdä peliä ja Koivunen pitää välillä vastustajia ihan pilkkanaan. Parhaimmillaan Liigan ylivoimaisin yksilö.

** Joonas Kemppainen - Vahvaa pelaamista ja paljon näkymätöntä työtä. Noussut sellaiselle tasolle, että kantaa ykkössenterin vastuun koska laidoilla on riittävästi taitoa ja tähtiloistoa.

* Martin Jandus - Näytti pitkästä aikaa miksi on maajoukkueen vakionaama ollut. Liikkuu hyvin viivalla ja sopivasti erilainen pakki tämän kauden joukkueessa. Osaa tehdä myös peliä sekä röyhkeitä nousuja ja omistaa painavan laukauksen jota käyttää liian vähän. Mielenkiintoinen nimi tulevallekkin kaudelle jopa kisaamaan ylivoimapakin paikasta.

Moraaliset tähdet: Teemu Turuselle sekä parjatulle pakkiparille Berglund ja Koivisto joilta aikalailla virheetön peli ja hyviä ratkaisuja kautta linjan.

Lampaanarsea tuomarilinjalle. Naurettavaa tasoittelua pelin jo ratkettua.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
*** Koivunen
** Korpimäki
* Pieniniemi

Jaetaan tällä kertaa kunniaa Korpimäelle ja Pieniniemelle, joilta molemmilta erittäin komea maali ja muutenkin hyvää suorittamista läpi illan. Koivusen härskit kikkailut olivat taas omaa luokkaansa. Voisiko hänelle antaa 10 tähteä?
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Ville Koivunen: Liigan parhaimpia pelintekijöitä ja maalintekokin sujuu napakasti. Huikea pelisilmä ja vainu tekopaikoille. Tuntuu jopa, että Turusta on haitannut tasaviisikoin enemmän Koivusen poissaolo, kuin Koivusta Turusen...

** Joonas Kemppainen: Liigan parhaimpia maskipelaajia ja edelleen eliittiä kokonaisvaltaisessa maalieduspelin operoimisessa. 'Kirurgin' tarkkaa työtä.

* Victor Berglund: Onnettoman alku- ja keskikauden jälkeen suurimpia parantajia. Ei mikään kaivattu yv:n tai kiekollisen pelin 'dynamo', mutta tätä nykyä ihan luotettava ja varmaotteinen pelimies, jonka ykkössyötöt napsuvat lapaan. Siitä huolimatta vähän jännittää ja mietityttää, että käykö kevään kovien pelien tullessa ja fyysisyyden lisääntyessä samat kuin HIFK:ssa eli löytää paikkansa poppareilta?

---------------------------------------

Lammasosasto:

*** Julius Junttila: Toivottavasti Junttilasta älytään luopua kauden jälkeen samalla tavalla kun on aiemminkin tajuttu lopulta luopua näistä muistakin 'omista pojista' Leskinen, Kalapudas, Niemelä, Ronkainen, Mäkelä etc.

** Arttu Paaso: Vastuuta on tullut tällä kaudella, mutta on ailahdellut ja 'stepin' ottaminen aiempien kausien pelaamisesta seuraavalle vaaditulle tasolle on jäänyt mielestäni tekemättä. Mielenkiintoista nähdä löytääkö paikkaansa ensi kauden Kärppien rosterissa ja suunnitelmissa, kun puolustuksen sopimukset (5 kpl) on käytännössä jo 1-2 vahvistusta lukuunottamatta tehty.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Ville Koivunen - Oli kaukalon ylivoimainen kuningas.
** Maxim Korpimäki - Silmä ei nähnyt, kun laserintarkka kuti kopsahti maalin takarautaan ja ulos. Siis ainakaan tuomareiden silmä.
* Emil Pieniniemi - Hyvä comeback kaukaloon kruunattiin maalilla.

Bonustähti Miselle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Koivunen
** Kemppainen
* Pieniniemi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös