Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 150 842
  • 2 490

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Ville Koivunen: Kärppien MVP
** Aleksi Antti-Roiko: Kauden läpimurtopelaaja ja aliarvostetun monipuolinen pelimies
* Arttu Hyry: Koirankopissa oleva Villieläin ja Kärppien pelillinen ykkössentteri.

Lammasosasto:

*** Miika Koivisto: Hetken jo - erehdyksissään - mietti, että Koivisto voisi olla ensi kaudella "ihan ok/välttävä" -tason kakkosparin kiekollinen pakki, mutta on tuo virheherkkyys, puujalkaisuus ja toistuvat käsittämättömät aivopierut sellaista luokkaa, että ei voi kun toivoa sopimuksen purkua tai sitä, että jotenkin saataisiin tämä hupiukko salakuljetettua vaikka jossain Mamban Corollan takapaksissa Vaasaan tai minne lie. 2015 ja 2016 vuosimallien Ari Vallin ja Ilu Mikkola olivat ihan Speedy Gonzaleseja tämän nyky-Koiviston rinnalla. Hasardi puujalka, josta eroon hankkiutuminen pitää olla kauden jälkeisiä pääprioriteetteja.

** Victor Berglund: Ei juuri Taneli Ronkaista kummoisempi pelimies. Muka sulavaa luistelua ja kiekonkäsittelyä, mutta totuus on jotain ihan muuta. Tällainen muka-kiekollisen pakin ilmentymä, jonka virheherkkyys ja puolustuspään lapasmaisuus lähentelee kyllä tasoa "Ronkainen". Myllykosken ensi kauden suurin hauiksennäyttö ei ole se, että ketä pelaajia hän saa hankittua, vaan se, että millä ilveellä pääsee Berglundista ja Koivistosta eroon. Sopimuksen purku ei ole helppo juttu ja herrojen palkkakuitit ovat varmasti sitä luokkaa, että ei varmasti kovin monelle seuralle maistu. Jotain tarttis kuitenkin tehrä ja päästä tästä häsläri-duosta eroon. Jo se itsessään vahvistaisi ensi kauden joukkuetta huomattavasti, kun ei anneta vastustajille ilmaista eteen tällaisilla riippakivillä.

* Joukkueen kasaajat (Aho, Kesäpoju & Myllykoski): Surkea suoritus kaikilta osin, kun katsoo nykyistä rosteria. Paperin ohuella keihään kärjellä mennään. Joko huhut liki €3,5m budjetista ovat täyttä Narniamaista utopiaa tai sitten puikoissa on ollut ihan käsittämätön kööri Puuha-Petejä tätä joukkuetta kasattaessa. Miten voi olla mahdollista, että €3,5 miljoonalla paatti vuotaa näin pahasti näin perhanan monesta kohtaa?
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
***Ville Koivunen
**Arttu Hyry
*Aleksi Antti-Roiko

Kunniamaininta Atte Ohtamaalle.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Koivunen
** Antti-Roiko
* Westerholm

Tähtitilanne 50/60. Päivitys poikkeuksellisesti omien menojen vuoksi jo näin aamutuimaan. Tähtiä voi jakaa edelleen normaaliin tapaan. Lisäilen ne huomiseen päivitykseen.

Teemu Turunen on tukevassa johdossa tähtikisan kaartuessa loppusuoralle. Koivuselle ja Westerholmille 1100 tähteä täyteen.

Raati on nyt jakanut yli 11 000 tähteä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös