Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 239
  • 2 490

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
☆☆☆ Koivunen
☆☆ Koivisto
☆ Anttila
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
*** MIIKA KOIVISTO
** Koivunen
* Antti-Roiko

Lihavia perseitä Tiivolalle, lähehän vätys meneen.

Havulle perseitä ensimmäisestä 35 minuutista, luokaton valmistautuminen --> luokaton esitys.

Karhuselta myös aika heikkoa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Koivisto
** Koivunen
* Antti-Roiko

Lammasosasto:

*** Mäntymaa - Pelillisesti suurimmaksi osaksi surkea esitys jälleen kerran. Luottaminen johonkin mystiseen hurmokseen ei ole kestävä ratkaisu.
** Karhunen - Heikko matsi Karhulta. Westerholmilla on nyt sauma ottaa ykkösvahdin ruutu.
* Myllykoski - Mitä tälläisillä Harjulan kaltaisilla hankinnoilla oikein tehdään? Ei mies turhaan pelaa 30-vuotiaana Mestistä. Pelasikohan Harjula edes tänään?
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
*** Koivunen
** Koivisto
* Antti-Roiko
 

StanTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kokkolan Hermes, Raahe-Kiekko
Jumalauta jos Karhunen saa tänään tähtiä :D no olihan tuo sentään voittava maalivahti taas
***Koivunen
**Koivisto
*Anttila
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Ville Koivunen
** Miika Koivisto
* Marko Anttila

Lammasosasto:

*** Peter Tiivola: Voisi edes esittää, että kiinnostaa ja ottaa muutaman kunnin luistelupotkun edes näöen vuoksi. Uskomatonta, että saa vielä illasta toiseen pukea Kärppäpaitaa päälle kaiken jälkeen, mitä viimeisen kahden kauden aikana on nähty...

** Jarkko Harjula: Ihan tusinatason täyteukkovahvistus. Pelin ulkopuolella haahuilua, ei mene kamppailuihin, eikä tuo muutenkaan oikein mitään spesiaalia joukkueeseen. Tästä osansa saa toki keltanokka UTJ-Myllykoski. Mitä ihmettä tällaisilla hankinnoilla tehdään? Joku A-junnu ei huonommin varmasti pärjäisi.

* Tomi Karhunen: Heikko ja epävarma peli tänään. Muulta joukkueelta löytyi tarvittava tsemppi ja henki Karhusen heikon pelin paikoksi.

Mäntymaa bubbling-under, pahimmillaan peli on ihan ala-arvoista kuraa. Kuten todettua jo kauan aikaa sitten, hengellä ja tsempillä mennään. Koivuselle jaetaan toki myös bonus-lampaat noista lavan erkoista. Ihan rikollisen hävyttömät...
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
*** Koivisto
** Koivunen
* Anttila

Tänään oli vaikea jakaa tähtiä kun useampi mies tuntui päättäneen, että tänään voitetaan. Kaiken negatiivisen palautteen jälkeen on kuitenkin pakko antaa Koivistolle tunnustusta kolmen tähden verran... Niinkö se kevään aurinko sulattaa jääukon?

Koivusesta voidaan alkaa puhua samassa lauseessa Canesin ja NHL:n kanssa. Kokonaisvaltainen peli on ottanut kauden aikana ison hypyn eteenpäin ja Koivunen osaa myös nähdä ne muut pelaajat jäällä maalipaikkojen lisäksi. Illan kruunasi rankkarimaali.


Oli vaikeaa jättää Antti-Roiko pois tähdiltä kun hänelle olisi voinut sen kolmekin tähteä antaa. Mutta Anttilan Mörkö se vaan päätti laittaa pelin tasoihin ja varastaa kaksi pistettä Jypilltä. Siinä oli sitä Anttilaa, jota ollaan nähty Leijonissa... Kun tuo kaveri päättää tehdä maalin niin se tekee sen ja tuuletuksessa purkaantuu sitten se armoton lataus siellä pään sisällä. Mahtava Marko.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Koivisto
** Koivunen
* Antti-Roiko

Ihmeitä tapahtuu. En enää ikinä kehu Kivistöä tai ketään muutakaan missään.

ps. Kaikille, jotka haukutte Harjulaa iso kasa lampaanperseitä. On itse sanonut, että aivan sama vaikka istuu katsomossa koko loppukauden, kunhan saa pitää Kärppä-paitaa päällä. Harjulan Kärppäsydän on ainakin viiden tähden arvoinen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
*** Miika Koivisto
** Ville Koivunen
* Marko Anttila
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös