Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 219
  • 2 490

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Tomi Karhunen: Mahtavaa kun maalissa on näin kuuma ja loistava maalivahti! Antaa joka ilta joukkueelle mahdollisuuden taistela voitosta ja voittavan maalivahdin mukaisesti torjuu joka pelissä useammankin sellaisen ns. gamesaverin, joka on voittavan maalivahdin ehto ja tekee eron hyvän ja loistavan maalivahdin välillä. Varmasti Liigan kuumimpia maalivahteja tällä hetkellä. Karhunen on Turusen ohella se syy, minkä takia Kärpätkin voi vielä loppukauden aikana pysyä kyydissä taistelussa TOP-6 sijoista

** Teemu Turunen: Kärppien MVP ja sankareita illasta toiseen. Ei ihan heti muistu mieleen, milloin viimeksi Kärpät olisi näin voimakkaasti yhden superstarban suorituksien harteilla. Joukkue kyllä elää ja kuolee Turusen hyvän tai huonon (joita ei onneksi kovin montaa ole siunaantunut) päivän mukaan

* Arttu Alasiurua: Ratkaisemalla pelin noin upealla voittolaukauksella ansaitsee tällä kertaa tähden ohi Ohtamaan. Järjseteli muutenkin pelin aikana muutaman hyvän paikana juonikkaalla pelipäällään ja pehmeillä lapasillaan.

Lammasosasto:

*** Miika Koivisto. Yök. Ihan oikeasti ei ole edes liioittelua sanoa, että 2016 Kai Suikkasen alaisuudessa pelannut Ilkka Mikkolakin oli varmempi pelimies kuin nyky-Koivisto. Käsittämätöntä, miten poppariosasti ei vaan kutsu miestä, vaikka olisi kuinka surkea. Kärppien viimeisen reilun 10 vuoden suurin floppihankinta, ja se on paljon sanottuna se, ottaen huomioon mitä kuonaa Harri Aho on meillä vuosikymmenen ajan haalinut. Ottaisin joukkueeseen 10 Timo Helblingiä ennen tätä lerppukullia.

** Ville Mäntymaa. Pelilliset pohjat ja pelitapa ei todellakaan ole kummoinen. Kärpät oli täysin purjeissa kaksi ensimmäistä erää ja käytännössä elää ja kuolee flow-joukkueelle tyypillisen "hyvän fiiliksen" sekä Karhusen ja Turusen suorituksien mukana. Tällä pelitavalla ja pelin taktisella puolelal ei ole mitään asiaa puolivälieriä pidemmälle. Hyvän henki kantaa vain tiettyyn pisteeseen.

* Mikko Myllykoski: Kuumimmat kilpakumppanit hankkivat vapailta markkinoilta vaikka mitä 'laatulohia', mutta kait ne on "suuret verkostot" omaavalle ex-pelaaja-agentti Myllykoskelle tyhjyyttä kumisevia. Nyt kesken kauden tehdyt hankinnat menevät ihan tusinalaariin tai suoraan roskakoriin.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
***Karhunen
**Turunen
*Anttila

Papukaijamerkki Alasiurualle!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
*** Turunen
** Karhunen
* Ohtamaa

Lampaat:
--- Miika "anteeksi, kullini on veltto" Koivisto. Jatkaa Marjasurvoksen jalanjäljissä tappavan tehokasta kolmen-kolmentuhannen lampaan ansaitsemista kierroksesta toiseen. Aivan uskomattoman huono jääkiekkoilija, soppari purkuun ja vähän äkkiä.
-- Marjamäen laadukkaat pohjat, täyttä paskaa kuten kaikki tiedämme.
- Harri Aho, sori Harri, olen jo useamman kierroksen ajan unohtanut tärkeän roolisi tämän kaaoksen luomisessa. Kiitti vitusti.

Kärppien pakisto on roskaa, uutta ukkoa sisään kiitos. Berglund ja Koivisto luiskaan, Pieniniemi Kokkolaan.
 

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
*** Arttu Alasiurua - Meleko pelottavaan paikkaan isketään debytoimaan ja kaiken tämän lisäksi kaadat jäätävällä rankkarilla meille suureksi möröksi muodostuneen IFK:n, niin pakkohan sut on semmosesta palkita kolmella tähdellä.

** Tomi Karhunen - Tulit, näit ja voitit! Näytit IFK:lle kuka on Kingi! Olemus oikein huokuu sitä iloa ja ylpeyttä kantaa jälleen Kärppäpaitaa.

* Teemu Turunen - Sivuat omaa maaliennätystä jo tässä vaiheessa kautta. Uskomatonta, että teet sen Kärppäpaidassa! Nautitaan sun peleistä vielä tämä kausi. Niillä esityksillä sua ei hetkeen Suomen kaukaloissa nähä.

P.S. Harmillisesti sain huomata, että eipä kyllä tullu missään vaiheessa ikävä ruotsalaisia...

Edit: typot ja asua selkeämmäksi
 
Viimeksi muokattu:

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Karhunen
** Karhunen
* Karhunen

Antaisin kaikki tähdet Karhuselle "takautuvasti" jos @Oikea Pakki sen sallii, sillä aikasemmin jätin hänen tähtiä antamatta kun oli vain lainalla, vaikka olisi ollut aiheelinen saada.

(Mikäli tämä ei ole mahdollista niin tähdet jakoon seuraavasti,
*** Karhunen
** Ohtamaa
* Kivistö)
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Teemu Turunen - 20 maalia jo nyt rikki. Uran maaliennätys on tulossa. MVP.
** Tomi Karhunen - Huikeita pelastuksia läpi ottelun. Kruununa hihfkiläisten nollaaminen voittolaukauksissa.
* Arttu Alasiurua - Itse ottelussa oli kuin Bambi liukkaalla jäällä, mutta jos mies tekee ekassa Liiga-pelissään voittomaalin, niin kyllä siitä yksi tähti pitää irrota.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös