Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 232
  • 2 490

Speller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja HIFK
****** Karhunen (uusi muuri)
***** Bunnaman (Köyhänpojan hattutemppu)
**** Hyry (The kenttämestari)
*** Ohtamaa (Niks, Naks maali)
** Anttila (The läpiajo)
* Kemppainen (ne katkot katkot)

Erikoismaininta Raksilan yleisö.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Tomi Karhunen: Betonisen itsevarmaa työskentelyä maalissa ja jälleen voiton takuulukkona maalissa. Karhunen, huippupeli ja vastassa Tappara. Jotain nostalgista tässä oli. Jos saumat on tehdä loppukauden sopimus Karhusen kanssa, niin näkisin sen ehdottomasti tapahtuvaksi.

** Connor Bunnaman: Hampaaton kanukki alkaa heräilemään ja jälleen isossa osassa tämän illan voittoa. Usko alkoi jo mennä yhdessä vaiheessa, kun harteille kasaantuu niin hervoton konserttiflyygeli, mutta näköjään Marjamäen lähtö vapautti myös nämä demonit pois Bunnamanin harteilta. Pitkäjänteisyys kannatti.

* Atte Ohtamaa: El Capitano johti taas esimerkillään. Ihan KukkoLassena otti joukkueen reppariin ja raivokas tuuletus maalin päätteeksi. Pelaa uransa parasta lätkää juuri nyt. Tätä kapteenia on kaivattu jo aiemmillakin kausilla, ja vihdoin ja viimein tällä kaudella Atte on kasvamassa niihin Kukkosen jälkeensä jättämiin valtaviin saappaisiin.

Tämän illan makean ja upean voiton johdosta ei jaella lampaan takamuksia. Nyt maistuu niin perhanan hyvälle viime aikojen haasteiden takia ja tahmean alkukauden johdosta. Tähän peliin ja voittoon oli kyllä mainiota päättää tämä vuosi.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Mahtavaa päättää vuosi 2023 Kärppien osalta kauniiseen ja ansaittuun taisteluvoittoon verivihollisesta. Tapparan teräs oli tylsää. Jälleen voisi jakaa useampia tähtiä, mutta kyllähän tuolta löytyi muutama kapteeni tänään kentältä Aten lisäksi.

*** Bunnaman
** Ohtamaa
* Karhunen

Bunnaman on löytänyt aivan uuden vaiheen ja hymy on jokaisen illan jälkeen entistä leveämpi. Tekee kokoajan oikeita asioita ja vihdoin saa myös kiitokseksi tulosta tästä. Nyt hän on sitä mitä hänestä odotettiin: ykkössentteri. Toivottavasti ison kaukalon niksit on nyt opittu ja Bunny pelailee ensi vuonna Oulussa 50 pisteen kauden.

Ohtamaa on pelannut niin monta hyvää peliä putkeen, että kyllähän tuollaisen maalin jälkeen täytyy nostaa kapteeni tähdille. Hieno maali! Atte on ottanut itselleen sitä roolia mihin uusista hankinnoista ei ole ollut.

Karhunen piti Kärppiä pystyssä käytännössä koko ensimmäisen erän ja ilman hänen hyviä suorituksiaan peli olisi voinut olla ohi jo 20 minuutin jälkeen. Ehkäpä Karhunen palaa vielä "avioeron" jälkeen takaisin Raksilaan ja huomaa, että täällä hän on kotona.
 

JokisJusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Molok UTD, Nicholas Ritchie
*** Karhunen
** Bunnaman
* Ohtamaa

Kunniamaininta Hyrylle ja Anttilalle!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Karhunen
** Ohtamaa
* Bunnaman
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Bunnaman
** Ohtamaa
* Tiivola

Kyllä Karhuselle olisi jälleen mieluusti tähtiä antanut mutta sama kuin viimeksi, tuskin on koko kautta. Monelle muullekin olisi mielellään antanut 2 jopa 3 tähteä.
 

otep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Luleå HF, BDN
***Bunnaman
**Karhunen
*Ohtamaa
Lisäksi Ritchielle kiitosta siitä, että sytytti joukkueen juuri ennen kovaa ottelua Tapparaa vastaan.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Atte Ohtamaa - 500. ottelu Liigassa. Johtaa joukkoja etulinjassa. Voittomaali tänään. Kapteeni.
** Tomi Karhunen - Piti Kärpät pelissä mukana 30 minuutin rumputulen aikana. Ekassa vaihdossa torjui liki varman maalin vasemmalla patjallaan. Aivan ylikylän ukko tänään.
* Connor Bunnaman - Aloitukset ei tänään irronneet, mutta kaksi hienoa maalia todella kriittisillä hetkillä tekivät kyllä gutaa Kärppäkannattajien sydämissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös