Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 223
  • 2 490

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
*** Teemu Turunen - Ylivoimainen yksilö ja yhtäkuin joukkueen hyökkäyspelaaminen

** Julius Hermonen - Harvoin tekee virhettä tai huonoa ratkaisua. Vääntövoima ja liike riittää Liigatasolle. Pitäisi olla ihan no-brainer Hermonen vs. Heikkala

* Noel Gunler - Ihan vain siksi koska on melkein ainoa joka uskaltaa yrittää jotain erilaista ja poikkeavaa kiekon kanssa. Riskaabelia syöttöä tai haastoa. Ketjunsa ei toimi ollenkaan. Tämän tähden voisi samoin perustein antaa myös Ville Koivuselle mutta on niin huono nimenomaan keskushyökkääjänä, että ei pysty.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Turunen
** Westerholm
* -

Lammasosasto:

**** Marjamäki - Tällä kertaa Latelle yksi extralammas kolmannen erän perseilystä. Hanuri pystyssä sisään, ja ilmainen piste Ässille. Kaikki avaimet annettiin vieraille, ja tämä vaikutti olevan ihan taktista. Hyökkäysalueen hyökkäyspeli edelleen todella vaatimatonta. Mikromanageroinnista kärsii niin pelaajat, yleisö, kuin kotikatsomokin.
*** Antonen - Ahon tähtihankinta. Aivan käsittämättömän löysä tapaus. JMA oli taistelun ruumiillistuma tähän turhakkeeseen verrattuna.
** Bunnaman - Mikä on Kärppien vaatimustaso nykypäivänä, jos tälläisiä ulkomaalaishankintoja pidetään väkisin rosterissa? Hyödytön tapaus.
* Gunler - No, eihän tuo nyt riitä mihinkään. Luistelu on vaatimatonta, ja kamppailuissa kevyt. Pieni synninpäästö siitä syystä, että ketjua sentteröi Koivunen. Varjojen mailla.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Teemu Turunen
** Niclas Westerholm
* Joel Olkkonen

Lammasosasto:

*** Miika Koivisto: Kaikista Kärpissä viime vuosina pelanneista löysistä hiihtelijöistä (Wellman, Tiivola, Leskinen, Rundlbad etc.) on Koivisto kyllä kaikista löysin. Siis mitä helvettiä tälle kaverille on tapahtunut!? Viime kaudella Ruotsin Liigan kärkiporukassa ja MM-turneessa ja nyt on ihan puukilaakitason hupiukko, jonka Kärppien naistenkin joukkue pyörittelisi tätä nykyä ihan umpisolmuun.

** Joose Antonen: Leskinen ja Aaltonen näyttivät ihan Mika Pyörälältä tämän surullisen tapauksen rinnalla.

* Lauri Marjamäki: Mr. Mikromanageeraaja. Kolmanteen erään hanuri pystyssä ja voittoa peläten sekä peruutellen. Kausi ehtii kyllä todennäköisesti loppua kesken (maaliskuussa...), ennen kuin Late oppii "pahoista tavoista" pois...
 
Viimeksi muokattu:

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
*** Turunen
** Westerholm
* Olkkonen
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
☆☆☆ Koivunen
☆☆ Westerholm
☆ Turunen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös