Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 157 465
  • 2 494

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Atte Ohtamaa
** Niclas Westerholm
* Teemu Turunen

Lammasosasto:

*** Lauri Marjamäki: Viikonlopun saldo 0/6.p ja visu taittelu Karjalaisen pikkutakin povitaskun pohjalle. Umpisurkea suoritus. Kärpät oli viikonlopun kahdessa pelissä pelillisesti heikko, mutta etenkin tuo asennepuolen holtittomuus, kurittomuus ja lammasmaisuus rävähti silmään. Kaukana ollaan oikeasti 'voittavasta' joukkueesta. Fokus menee jatkuvasti ihan vääriin asioihin.

** Connor Bunnaman: Jan Hruskakin näytti joltain Michal Brosilta tämän Kanadan havumetsien muumin rinnalla. Karu floppihan Bunnaman on, ei siitä mihinkään pääse. Anti on ihan jotain nelosketjun jyrän 0-0 pelaamista ja 'grindaamista'.

* Peter Tiivola & Joose Antonen: Tiivola-Antonen on tämän kauden uusi Tiivola-Leskinen -duo. Voiko oikeasti löysempää ja intohimottomampaa kaksikkoa olla? Ja vielä Oulun Kärppien paidassa...kaikki on jo sanottu kyllä näistä kahdesta "veijarista"...Huoh sentään.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
☆☆☆ Ohtamaa
☆☆ Westerholm
☆ Turunen
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Niclas Westerholm - 34 torjuntaa, antoi mahdollisuuden, mutta kun ei kelpaa, niin ei kelpaa.
** Atte Ohtamaa - Maalitykki.
* Teemu Turunen - Ei pahemmin ohipelejä tule tälle kalamiehelle.

Kuten eilenkin, niin piippuun jäi aika monella pelaajalla. Jotain joukkueen tasosta kertoi, ettei Kemppaisen tai Jandusin poissaolo näkynyt kaukalossa millään tavalla. Hajuton, mauton ja väritön Kärpät. Tähtimiehet ja Tiivola selvisivät suht puhtain paperein. Kaikille muille taas lampaanpersepirtelöä.
 

Micol

Jäsen
*** Ohtamaa - Täysin ylivoimainen Kärppien pelaaja viikonlopulta. Voi kun muutkin olisivat pystyneet edes lähelle samaa tasoa.
** Westerholm
* Turunen
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
*** Ohtamaa
** Westerholm
* Turunen
 
*** Westerholm
** Ohtamaa
* Turunen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös