Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 220
  • 2 490

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
☆☆☆ Turunen
☆☆ Kemppainen
☆ Westerholm
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Turunen
** Kemppainen
* Westerholm

Tähtitilanne 20/60. Runkosarjasta ja tähtikisasta on takana kolmasosa. Teemu Turunen täräytti sekä 500 että 600 tähden rajat rikki ja nousi kisan toiseksi. Listoille saatiin myös uutta verta, kun Joonas Kemppainen saalisti tarvittavat 100 tähteä (ja vähän ylikin).

Huomenna pellaillaan taas.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Ohtamaa
** Hyry
* Hermonen

Lammasosastolta löytyy tänään kaksi nimeä:

*** Marjamäki - Pelisuunnitelma täysin vihkoon, kuin automaattisesti Kuopioon tultaessa. Lähdetään prässäämään ja pelaamaan nopeasti pystyyn KalPaa vastaan Niiralassa! Surkea suoritus Latelta. Bonuksena hermokontrollin pettäminen.
** Koivisto - Siis.. aivan turisti. Pitäisi pudottaa välittömästi kokoonpanosta, mutta mies kellottaa silti kovimpia peliaikoja. Kentän huonoin pelaaja tänäänkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Teemu Turunen
** Atte Ohtamaa
* Niklas Kokko

Lammasosasto:

*** Lauri Marjamäki: "Midaksen" paluu listalle. Joukkue oli valmistettu otteluun todella puolivillaisesti ja heikosti. Niin pelillisesti kuin etenkin henkisesti. Kuriton, holtiton ja aneeminen suoritus.

** Miika Koivisto: Katsomon kautta lentokentälle ja jonnekin muualle velttoilemaan. Kärppien "ykköspakki" on jotenkin viime peleissä ollut sen löysän ja saamattoman pelin kuvan ruumiillistuma. Jopa Rundbladiakin pahemmin puolivaloilla neppaileva palkkasoturi ja märkä lapanen. Luulin oikeasti, että olisi massiivinen upgreidaus Bystöriimn verrattuna, mutta nyt ihan oikeasti näyttää siltä, että onkin jopa aika tuntuva downgreidaus. Niin umpisurkea on ollut.

* Connor Bunnaman: Jos selässä lukisi "Deschamps" tai "Hruska", niin olisi joutanut jo kauan aikaa sitten pihalle niin, että heilahtaa. Ulkkarivahvistukselta pitää vaatia muutakin, kuin tuollaista em. "hruskamaista" kahden suunnan peliä ja näennäistä yritystä. Hruska laitettiin aikanaan pihalle samoihin aikoihin n. reilun 20 pelin jälkeen. Kauanko Bunnamania vielä katsellaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös