Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 035
  • 2 490

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
*** Kokko
** Turunen
* Junttila

Lampaanperseet:
*** Mikko Kaukokari, painu vittuun Liigasta.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Niklas Kokko - Joko aletaan patsasta pystyttämään torille?
** Atte Ohtamaa - Kapteeni. Esimerkki.
* Teemu Turunen - Kuinka paljon saa yhtä miestä rikkoa ilman rangaistusta? Tänäänkin sai aika vitun paljon.

Lampaanperäosasto:

Valmennus: Mikä helvetin kokeilukokoonpano tänään nähtiin kaukalossa? Heikkala aivan turha, Tiivola aivan turha. Hyi saatana.

Miika Koivisto: Mitä tämä ykköspakin irvikuva tuo muka meidän joukkueeseen? 5 vs 5-pelissä 14 takaiskua omiin. Puolet enemmän kuin kellään muulla Kärppä-pakilla. Silti valmennus palkitsee aivan järkyttävän kovilla peliminuuteilla.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Niklas Kokko
** Atte Ohtamaa
* Teemu Turunen

Lampaanpylly-osaston paluu:

*** Miika Koivisto: Aivan onnettoman väsyneen ja laiskanpulskean oloinen velttoilija. On olemukseltaan sellainen, että näyttää siltä, että silmät ovat lurpahtamassa kentällä ihan justiinsa kiinni. Viime kaudella Rundblad ja nyt Koivisto, toista kautta putkeen joukkueen 'ykköspakin' hankinnassa on menty totaalisesti metsään. Jos peli ei ala ihan oikeasti parantumaan roimasti, niin ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin tyly ulostus. Koko Liigan syyskauden suurimpia floppeja, aivan kaikki rimat alittavaa suorittamista, ja vielä kun näyttääkin siltä, että ei voisi vähempää kiinnostaa.

** Peter Tiivola & Joose Antonen: Tässä on kyllä edelleen sellainen tsuijailija-kaksikko, että oksat pois. Tiivolasta jo ihan kaikki sanottu ja Antonen edelleen riittämätön kärkipaikoilla taistelevan joukkueen syömähampaaksi. _Jälleen kerran_ Antonen oli yksi niistä kolmesta hyökkääjästä, jotka viltitettiin kun tiivistettiin kolmeen ketjuun pelin lopussa. Jos Antonen olisi kärkimiesten tasolla, niin hänenhän pitäisi olla siellä pelaamassa isoja minuutteja ja hakemassa tasoitusta, mutta edes Marjamäki ei tunnu luottavan mieheen sen verta, koska _taas_ penkin pää kutsui panosten kovetessa.

* Connor Bunnaman: Hampaaton kanukki, niin habitukseltaan, kuin myös pelillisestikin. Joskus tällaiset laitettiin hyvin nopeasti luiskaan, mutta nyt tätä touhua katsellaan. Tuoko joukkueeseen juurikaan mitään muuta, kuin sen myyttisen "hampaattoman kanukin" -habituksen?
 

Micol

Jäsen
*** Kokko

()() ()() ()() Täydet lampaanperseet Kiikarille. Hienosti hämmensi tänään Kärppien pelaamista Huuhkajan tavoin.
()() ()() Kärppien tunnelataus ja tekeminen tälle iltaa. Aivan perseestä.
()() Koivisto. Ei riitä enää sanat tämän turistin kohdalla.
 
*** Kokko
** Turunen
* Ohtamaa

Laitetaan poikkeuksellisesti tähdet myös vastustajan tärkeimmille lenkeille:

*** Kaukokiikari
** Wuorenheimo
* Tuomaritarkkailija
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös