Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 983
  • 2 493

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
☆☆☆ Kokko
☆☆ Hyry
☆ Anttila
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tästä voi antaa tähtiä, kuin yhdelle nimelle.

*** Kokko

---

Lammasosastolle riittää täytettä myös tänään:

*** Marjamäki - Pohjanoteeraus. Laadukkaita joukkueita vastaan tulee turpaan joka ikinen kerta. Tämän miehen johdolla ei mitaleista taistella. ULOS!
** Koivisto - Jotenkin tuo jatkoaika tiivisti Koiviston esitykset yhteen. Kärppien surkein puolustaja.
* Harri Aho/Lasse Kukkonen - Kyllä kiitosta näistä surkeista hankinnoista pitää laittaa myös tähän suuntaan. Bunnaman ykkössenterinä, Antonen aivan vitsi, Koivisto tuli jo mainittua, Mingoia nosti jo kytkintä, Berglund ei vakuuta. Ammattilaisten työtä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Niklas Kokko
** Arttu Hyry
* Emil Pieniniemi

Lammasosasto:

*** Lauri Marjamäki: Joukkue valmistettu taas kerran henkisesti sillä tavalla, että oltiin koko ilta hanuri pystyssä, ei voiteluaineita ja sitä rataa...pelillinen anti taas muutaman hyvän poikkeuspelin jälkeen paluu oikealle surkealle tasolle. Tuskaista Via Dolorosaa on.

** Kaikki tahot, ketkä vaan ikinä ovat vastanneet joukkueen kasauksesta tai olleet siinä prosessissa jollain tasolla mukana: Kärkirooleihin hankittu ulkopuolelta totaalisia lampaankulleja ja sitten suurin osa viime kaudella jatkaneista pelaajista (Kemppainen, Junttila, Kivistö etc.) jo ennestään paria tasoa aivan liian isoissa rooleissa oikeaan tasoon nähden.

* "Kärki"osasto: Koivisto, Berglund, Jandus, Bunnaman, Antonen...Jandus ei ole mitään muuta kuin max. ok-tason 2.parin pakki ja nuo neljä muuta vetelystä voi laittaa saman tien narikan kautta ulko-ovesta ulos. Huhhuh! Milloinhan Kärpissäkin taas nähdään aitoja laatupelaajia kärkirooleissa, eikä tällaisia hiton löysiä tuhnuja. Kyllä on Kärpät niin kärkimiestensä näköinen joukkue ja ruumiillistuma. Joku Koivistokin, yleinen habitus on kuin löysä lampaankulli, hyvä että silmät pysyvät herralla auki.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Niklas Kokko - antoi mahdollisuuden, ei kelvannut.
** Arttu Hyry - vaarallisin ja juonikkain Kärppä koko pelin ajan.
* Marko Anttila - Hyryn tutkapari, pitkä maila oli iskussa.

Lampaanperseet:

Berglund - palasi kehiin, vähäisestäå peliajastaan huolimatta sekoitti paletin. Aivam paska. 6 peppua.
Koivisto - mitä voi sanoa tästä "huippuvahvistuksesta"? Kiekollinen liideri my ass. Aivam paska. 6 peppua.
Antonen - vielä flegumpi omissa kuin Lese. Ei minkäänlaista yritystä. Leskinen sentään viisi kertaa kaudessa takakarvasi kiekon vihulaisilta pois. Aivam paska. 6 peppua.

Marjamäki - mikä vittu siinä on, että mitä paskempi vastustaja, sitä paskemmin Kärpät pelaa? Ulos. 666 lampaanpersettä.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
* "Kärki"osasto: Koivisto, Berglund, Jandus, Bunnaman, Antonen...Jandus ei ole mitään muuta kuin max. ok-tason 2.parin pakki ja nuo neljä muuta vetelystä voi laittaa saman tien narikan kautta ulko-ovesta ulos. Huhhuh! Milloinhan Kärpissäkin taas nähdään aitoja laatupelaajia kärkirooleissa, eikä tällaisia hiton löysiä tuhnuja.
Tämä. Tässä ollaan kyllä niin asian ytimessä kuin vain voi olla. Liigan suurimmalla budjetilla operoivalla seuralla (ties kuinka monetta vuotta putkeen), on varaa vetää vihkoon vahvistusten osalta vuodesta toiseen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
*** Kokko
** Hyry
* Björkqvist
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
( Vain ) jatkoajan nähneenä:

*** Kokko

Eipä siellä tainnut kukaan muu olla edes henkisesti läsnä ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös