Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 023
  • 2 490

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Niclas Westerholm
** Joose Antonen
* Teemu Turunen

Lammasosasto:

x100: Lauri Marjamäki. Jumalauta, miten noloa ja hävettävää kuraa koko peli. Mitä helvettiä oikeasti!? Surkeinta Kärppää miesmuistiin. Ei voi edes vetää ketään muuta kölin alta, kuin Marjamäkeä. Aivan järkyttävän häpeällistä kurapaskaa koko peli. Muutamat pomput toivat pisteet, vaikka kolmaneen erään oli taas kerran tultu vain takamus pystyssä odottamaan hoonausta. Pelaajat saavat täyden armahduksen ja vapautuksen tästä kurjuudesta.

Laten umpisurkea pelikirja ja henkilöstöjohtamistaidot on saanut kaikki niin pahaan solmuun ja sekaisin, että ei mitään järkeä tai ulospääsyä enää. Haiseva ja likainen paska valuu alaspäin, ei tässä solmussa katseet käänny mihinkään muuhun, kuin Lateen. Ja tuo jatkuva huutaminen ja yli-mikromanagerointi saa pitkäpinnaisimmankin pollan ihan totaalisen tukkoon ja jumiin. Lauri Mikkolakin näyttää joltain nerokkaalta mastermind-huippuvalmentajalta, tämän väljähtyneen ja vanhentuneen hupiukon vieressä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Lauri Marjamäki. Ei voi edes vetää ketään muuta kölin alta, kuin Marjamäkeä.
Kyllä minä ainakin Sihvosen sitoisin samaan köyteen. Melkoisen todellisuudesta irrallaan olevia kommentteja pelin "hyvästä balanssista" erätauolla vaikka kaikki näki, että peli oli alusta asti mainitsemaasi järkyttävän häpeällistä kurapaskaa.
 
*** Turunen
** Westerholm
* Antonen
 

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
*** Antonen - Paljon itsekkin parjannut ja tehojen puolesta herralla itselläänkin apina selässä, mutta ei enää. Voittomaali ja tehot 1+1 tänään oikeuttavat kolmeen tähteen sekä kuittiin allekirjoittaneelle.

** Heikkala - Ja tämä kakkostähti menee osastoon "vinguttu kokoajan jätkää pois kokoonpanosta" mutta Ville päätti, että "Tänään pistetään jauhot suuhun kaikille ja isketään hieno kauden eka kihaus kaukaa takaylänurkkaan!"

* Westerholm - Pakko se on meidän veskalle antaa tämä tähti! Normaalisti olisit ykkönen, mutta tänään kaksi parjattua laitto näyttöjä tiskiin, joten saavat kunnian korkeammalle tähdille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

StanTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kokkolan Hermes, Raahe-Kiekko
*** Westerholm - kuningas
** Turunen - jospa alkas Antosen kanssa kemiat toimii
* Antonen - mies saattaa herätä Turusen rinnalla
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
*** Westerholm
** Antonen
* Turunen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös