Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 033
  • 2 490

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
Elikkäs:

*** Teemu Turunen - Lauot tuolla prosentilla hienot YV maalit eikä hattukaan ollut kaukana. Osoitit jälleen miksi olet tekijämies.

** Martin Jandus - Tähän hommaan sut on meille palkattu! Ylivoiman viivapelotteeksi! Toki taitosi liikkua kiekon kanssa on kans kyllä ihailtavaa katseltavaa.

* Ville Koivunen - Tänään kaksi meni hitusen verran edellesi panavammilla tehoilla, mutta viimeinen tähti on pakko antaa kentän tähdelle, joka tuntui olevan kaikkialla ja juuri silloin kun pitikin.

Erityismaininta ja puolikas tähti menee herra Kasper "Kappe" Björkqvistille! Oli ylivoimassa juuri siellä missä häntä olen halunnut nähdä! Maalin edessä maskina ja hakkaamassa mahdollista irtonamua sisään. Maalia ei nyt tullut, mutta se on vain ajan kysymys!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Turunen
** Koivunen
* Jandus

Tähtitilanne 9/60. Päivitys tänään hieman aiemmin omien menojen vuoksi. Jos joku haluaa vielä jakaa eilisen SaiPa-ottelun tähtiä ennen kello kuuttatoista, lisäilen ne seuraavaan päivitykseen. Koivuselle 200 ja Turuselle 100 tähteä täyteen, kärkikolmikossa ei muutoksia.

Raati on nyt jakanut yli 2000 tähteä.

Seuraava ottelu on vajaan neljän tunnin kuluttua HIFK-Kärpät.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
*** Kokko
** Hyry
* Anttila

-----

Lampaanperseet muulle joukkueelle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös