Kärppien tähtipelaajat kaudella 2022–2023

  • 130 148
  • 2 013

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Anttila
** Kunyk
* Hyry

Tähtitilanne 54/60. Marko Anttila sai 600 tähteä täyteen ja nousi Joonas Kemppaisen ohi Cody Kunykin kannoille. Arttu Hyry ohitti Ville Leskisen ja otti kolmannen sijan haltuunsa.

Seuraava ottelu on noin tunnin kuluttua KalPa-Kärpät.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Anttila
** Turunen
* Hyry

Lammasosaston kruunaamaton kuningas on Lauri Marjamäki. Lähe meneen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Marko Anttila
** Arttu Hyry
* Otto Karvinen

Lammasosasto:

x100: Lauri Marjamäki. Absoluuttisen surkea suoritus jälleen kerran. Epäonnistui joukkueen valmistamisessa peliin jo ties kuinka monetta kertaa tälle kaudelle. Vastustajien valkkujen povitaskuista loppuu jo tila, kun Late on taiteltu sinne jo niin usein tällä kaudella. Laivan kipparina Late kantaa päävastuun ja hänen työnsä on laittaa ne paskat ruotuun, nyt nähdään sen sijaan ihan ala-arvoisen hävettäviä, lepsuja, puolivillaisia ja kurittomia pelisuorituksia. Langat tuntuvat nyt leviävän joka paikkaan, kun Jokisen eväät. Ihan saatanan nolo, selkärangaton ja hengetön suoritus jälleen kerran ja kautta on pelattu jo lähes se 60 ottelua. Nyt ollaan vetämässä ihan joka ikisellä aspektilla "tyylillä" alta kaikkien mahdollisten rimojen, mitä vaan onkaan...

x50: Tommi Kivistö. Liigan karmein ja surkein floppi. Aivan lattiamoppitasoa ja tämän "oman pään experttipakin" ohi purjehditaan oikealta ja vasemmalta, niin, että heilahtaa. Hyökkyssuuntaan ei mitään annettavaa. Aivan uskomattoman aneeminen ja löysä lapanen olemukseltaan, pelityyliltään sekä kamppailutahdoltaan ja -voimaltaan.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Stretsi
** Mies, jota ei voi sulkea häkkiin
* Se ainoa oikea Ode

Toista peliä putkeen meidän parasta taistelua tarjoaa nelosketju.

Joka ikiselle puolustajalle ja valmentajalle ripulipaskainen lampaanperse uppopaistettuna joka päivä loppuelämän ajan. Tai ainakin siihen asti, kun lopetetaan tuo hirveä sohlaaminen tuolla kaukalossa.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
*** Anttila
** Hyry
* Rundblad
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös