Kärppien tähtipelaajat kaudella 2022–2023

  • 130 169
  • 2 013

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Topi Niemelä
** Cody Kunyk
* Atte Ohtamaa

Lammasosasto:

Peter Tiivola: Hukassa. Siis aivan kerta kaikkinensa hukassa ja jossain yön pimeydessä. Pehmeä, kuin mikä ja pyörii kentällä päämäärättömästi, vain katselemassa ja noh, olemassa ilman mitään sen suurempaa tarkoitusta. Jotenkin hajuton ja väljähtänyt kaveri, joka ei hyvien aloitusstatsien lisäksi tuo kentälle mitään muuta erikoisosaamista tai -taitoa, kuin pelkästään hämmennystä, vetelyyttä, kiiman puutetta ja sellaista 'tyytymistä' vain siellä kentällä pyörimiseen ja olemiseen.

Tommi Kivistö: Luultiin, että saatiin alakerran isäntä, saatiinkin hellästi ja ujosti takaapäin varovasti tuuppiva lupsakka nallepanda. Kammottavia merkkausvirheitä ja pelinlukukämmejä, nallekarhuakin pehmeämpää pelaamista maalin edessä, täysin nollatason antia hyökkäyssuuntaan, epävarma kiekolla, pehmeä ja jotenkin löysä ja lepsu kaikissa pelitilanteissa (niin kiekolla, kuin ilman kiekko, kamppailupelissä, luistelu jotenkin lepsua)...kauden yksi isoimpia floppeja ja tuskin saisi vastuuta näin isosti, ellei olisi Laten luottohedelmän kuorija ja tuttu pitkän ajan takaa.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinasin jättää tähdet antamatta, mutta menkööt nyt vaikka seuraavanlaisesti:

*** Topi Niemelä - kaksi maalia pakille tämän kauden Kärpissä. Ihme.
** Atte Ohtamaa - maali ja blokkaus jos toinenkin. Kevät.
* Teemu Turunen - illasta toiseen... illasta toiseen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Leevi Meriläinen: Liigan kuumavireisin maalivahti. Huokuu itsevarmuutta ja on totaalinen muuri! Hurjasn flow-tilaaon kyllä päässyt.
** Joel Olkkonen: Loistava sainaus! Erinomainen ja vuoren varma peruspakki kera yllättävän hyvien kiekollisten taitojen ja kepeän luistelutaidon. Todella mainio vahvistus takalinjalle.
* Teemu Turunen: Raastaa ja repii joka ilta satalasissa ja luo itselle, kuin myös muille liukuhihnalta maalipaikkoja. Taistelun ja asenteen ruumiillistuma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös