Kärppien tähtipelaajat kaudella 2022–2023

  • 129 584
  • 2 013

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
*** Rundblad
** Karvinen
* Hyry

Lampaat menee jälleen kerran Marjamäelle.
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Kunyk
**Tiivola
* Rundblad

Tähtitilanne 39/60. Kymmenen kärjessä ei suuria muutoksia, Kunyk nosti hieman osakkeitaan ja Hyry nousi Koivusen edelle.

Selailin kymmenkunta palkintoverkkokauppaa läpi etsien niistä tähtikisaan soveltuvaa palkintolaattaa/plakettia tai pokaalia. Muutaman kohtuullisen vaihtoehdon löysin, mutta yksikään niistä ei ollut mielestäni yhtä hyvä kuin lasitähti, jonka jäsen @Kelluke. toi aiemmin esille. Jos joku haluaa ehdottaa tarkoitukseen sopivaa palkintolaattaa tai pokaalia, voisi olla minuun yhteydessä yksityisviestillä tai vastata tähän ketjuun Kärppien seuraavaan otteluun mennessä. Jos muita ideoita ei tule, valitaan palkinnoksi lasitähti. Jos tulee hyviä ehdotuksia, voimme järjestää palkinnosta pienimuotoisen äänestyksen. Muutama kriteeri palkinnolle: hintaluokka noin 100€, sopii ulkomuodoltaan tähtikisaideaan ja on tilaajalle kohtuullisella tavalla hankittavissa.

Seuraava ottelu on keskiviikkona 18.1. Jukurit-Kärpät.
 
Viimeksi muokattu:

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
*** Meriläinen
** Rundblad
* Niemelä

Erityismaininta Tiivola, Hyry ja Olkkonen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
***Meriläinen
**Rundblad
*Kemppainen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös