Kärppien tähtipelaajat kaudella 2022–2023

  • 130 169
  • 2 013

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Hyry
** T. Niemelä
* Kemppainen

Tähtitilanne 37/60. Viiden kärjessä ei muutoksia. Joonas Kemppainen nousi kuudenneksi ja Arttu Hyry yhdeksänneksi. Samalla Arttu Hyrylle 300 ja taustalla Topi Niemelälle 100 tähteä täyteen.

Palkintoasiaa voisimme pikkuhiljaa viritellä käyntiin, jotta ei tule hoppua loppumetreillä. Kun tätä tähtikisaa aloitin, ajatuksenani oli, että kisan voittajaa voisi muistaa pienellä palkinnolla. Palkitsemista on myös ehdotettu ja kannatettu muiden toimesta, joten eiköhän sellainen siis järjestetä. Mielestäni tämä asia on mielekäs riippumatta joukkueen urheilullisesta menestyksestä, vaikka kaikki me kärppäkannattajat tietysti hyvää menestystä toivommekin. Selailin Lukon sekä KalPan tähdistöketjuja ja ymmärrykseni mukaan palkitsemiset ovat siellä vaihdelleet aineellisesta muistamisesta Jatkoajan keskustelupalstalla saavutettuun maineeseen ja kunniaan. Kärppien tähtiraadin osalta palkinnoiksi on jo aiemmin ehdotettu (maineen ja kunnian lisäksi) taulua, pokaalia, palkintolaattaa ja lasitähteä.

Voin hankkia palkinnon ja toimittaa sen Kärppien toimistolle aikanaan. Ajattelin, että voisin sijoittaa noin 100 euroa tähän hyvään tarkoitukseen, niin saadaan ainakin jossain määrin asian- ja arvonmukainen palkinto raadin mielestä parhaalle pelaajalle. Muutama nimimerkki ehti jo kertoa halukkuudestaan osallistua pienellä summalla kustannuksiin, mitä tietysti arvostan. Tätä asiaa voitaneen katsoa myöhemmässä vaiheessa tarvittaessa tarkemmin, jos halukkuutta vielä löytyy.

Voisimme avata pelin siten, että mikäli sinulla on mielessäsi jokin sopiva palkintoehdotus, jota ei ole mainittu, ilmaise se vastaamalla tähän ketjuun tai olemalla minuun yhteydessä yksityisviestillä ennen Kärppien seuraavaa ottelua (to 12.1.). Lisäksi toivoisin taulua ajatellen, että jos joltakulta löytyy kuvaamisen ja graafisen suunnittelun osaamista sekä halukkuutta osallistua tällaiseen projektiin, olisi minuun yyveellä yhteydessä ensi torstaihin mennessä, niin keskustellaan toteutusmahdollisuudesta. Em. summasta jäisi varmaankin pieni korvaus myös taulun tekijälle vaivanpalkaksi. Jos taululle ei löydy tekijää tai asian järjestäminen osoittautuu kovin hankalaksi, unohdetaan se jo tässä vaiheessa ja selvittelen sen jälkeen muiden palkintovaihtoehtojen hankkimismahdollisuuksia.

Muitakin ajatuksia asiasta saa esittää. Jos jollakulla on oikein lennokkaita ideoita palkinnon suhteen, avaruuslentoa tms., niin järjestänee asian itse. Ymmärrän myös sen, jos jonkun mielestä tällainen palkintoidea ei syystä tai toisesta ole hyvä. Olkoon sana vapaa.

Seuraava ottelu on siis torstaina 12.1. Sport-Kärpät.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Meriläinen
** Pirnes
* Laatikainen

Lampaat Marjamäelle. Ja samalla menolippua kouraan.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
*** Hyry
** Rundblad
* Meriläinen

Lammasosasto:
Junttila, Kunyk, Leskinen, Marjamäki
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös