Kärppien tähtipelaajat kaudella 2022–2023

  • 130 137
  • 2 013

Laitakahina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers, Kraken
*** Meriläinen
** Ohtamaa
* Kemppainen

Meriläiseltä nollapeli laatuseuraa vastaan. Läpiajoja tai mitä vaan - kaikki kiinni. Ohtamaalta pari elintärkeää blokkia, isännän otteet ja "hankki" Ilvekselle loppukirin tappaneen jäähynkin. Kemppaiselta voittomaali ja jämäkkää johtamista uudessa ykköskentässä.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Tänään on erittäin mukavaa päästä jakamaan tähtiä aktiiviselle ja kurinalaiselle joukkueelle. Tänään tuntuu, että tähtiä olisi voinut jakaa melkeen jokaiselle, kun vertaa edellisiin peleihin. Erityisesti ykköskenttä oli kyllä äärettömän hyvässä iskussa, tämähän täytyy pitää kasassa! Meriläinen piti kyllä taas tiukoissa paikoissa Ilveksen hyvin takana ja ansaitsee suorituksella kolme tähteä.

*** Meriläinen
** Kemppainen
* Paaso

Kaksi tähteä voisi mennä ykköskentästä kenelle vaan, mutta valitaan maalintekijä Kemppainen. Mielestäni hyökkäyssuuntaan Kemppaisen paras peli tähän mennessä, vaikka on väläytellyt jo aiemmin taitojaan. Turusen kanssa selkeää kemiaa havaittavissa.

Yksi tähti menee tänään Paasolle, joka oli kentällä hyvässä iskussa. Kivistön kanssa jäällä kahden maalin aikana ja keräsi myös syöttöpisteen Anttilan ohjuriin.
 

Micol

Jäsen
Aika vaikeat valinnat oikeastaan, kun onnistujia oli tänään paljon ja olisi voinut jakaa tähtiä kymmeniä. Erityismaininta 1. ketjulle, joka piti paikoin Ilvestä pilkkanaan hyökkäysalueella.

*** Meriläinen
** Leskinen
* Turunen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös