Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 310 425
  • 25 669

Punamani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä menee täysin valmennuksen piikkiin. Tiivistettynä homma menee näin:

Pelicans paine hyökkäysalueella -> Kärpät saa kiekon -> peli ylös väkipakolla -> Pelicans saa kiekon ja paine takaisin.

Ei mitään rytmittämistä, ei tiivistä viisikkoa.
Joo, ei ole pelkästään jandus-pärilund, antonen- tiivola ongelma. Mikään kenttä ei tunnu toimivan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kärppien peli on taantunut Jukurisarjan jälkeen Marjamäen aikana nähtyyn peliin, jossa kuva oli tämä sama. Pelicans todellakin ansaitsee jatkopaikan ja on ollut toistaiseksi erittäin paljon Kärppiä edellä, niin yksilötasolla kuin pelillisestikin. Ei tätä ole vaikea myöntää, vaikka olisi millaiset värilasit päässä.

Ilves on muuten ensi kaudella aivan helvetin vaikea joukkue voittaa, jos vaan pelaajamateriaali saadaan kuntoon. Tommi Niemelä on tällä hetkellä Suomen paras päävalmentaja. Hirvittää kyllä lähteä tulevaan kauteen Mäntymaan johdolla, jonka Hölö on murjonut tässä sarjassa aivan täysin. Vaikka Pelicansin materiaali onkin Kärppien materiaalia parempi, niin kyllä Havulla on aivan perkeleesti opittavaa edessään. Tosin niin on monella muullakin kun katsoo sitä tasoa millä Pelicans nyt operoi.
Jep. En ihan ymmärrä, kun moni on sanonut, että Pelicans ei ole ollut tässä sarjassa mitenkään "vakuuttava". Pelicans pelaa Niemelän johdolla jäätävän kokonaisvaltaista ja monipuolista kiekkoa ja jyskyttää vauhdosta toiseen vanhan tapparamaisen koneen lailla.

Etenkin kun Niemelä on ottanut oppia aiemmista kausista ja monipuolistanut pelikirjaansa ennestään, niin Pelicans on tänä päivänä kyllä raudanluja pumppu, hyvin harvoinen heikkouksineen. Pelicans pelaa edelleen parhaillaan maagisen hyvää lyhyt syöttöpeliä, mutta suurin muutos Pelicansin pelitavassa lieneen Niemelän muutos vähän idealistisemmasta lähestymistavasta ja ajattelusta enempi pragmaattisempaan ja "inhorealistisempaan" suuntaan pelikirjassaa (tietyissä hetkin), joka on tuonut pelikirjaan uutta rikkautta, vahvuutta ja jämäkkyyttä.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes & Junnon aikakauden Kärpät
Kärppien kiekolliset ratkaisut syntyvät kokoajan hätäisesti ja niillä pyritään lähinnä siirtämään kiekkoa summassa pois itseltä paineen alta. Pelicansin jokainen syöttö ja kiekollinen ratkaisu sen sijaan pyrkii edistämään peliä hyökkäyssuuntaan.

Valtava ero on kyllä
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Antonen monta kertaa voit hukata kiekon yhden vaihdon aikana?
”Antonen tuo uhkaa ylivoimapeliin, ja pysyy hyvin kiekossa. Hän on ottanut tasaisesti askelia eteenpäin Liigassa, ja pääsi viime vuonna maajoukkueenkin mukaan. Hän on hyvässä kehityskulussa urallaan, ja tuo mukanaan hyvän kätisyyden sekä osaamista hyökkäyspäähän”,

kuvailee Kukkonen.

Juuri tämän kaltainen pelaaja me saatiin. Kiitos Kärpät.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Maaartiiin Jaaanduuuss
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös