Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 312 549
  • 25 669

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Pelicans dominoi järkyttävällä tavalla pelin virtausta mielin määrin. Kärpät ei tee mitään muuta kuin turvaudu siirto- ja purkukiekkoihin. Ja niissäkin hetkissä kun Kärppien olisi sauma saavuttaa parempa a kontrollia palauttelemalla, niin kiekko pusketaan pöllöpäisesti väkisin ylös.

Vielä kun Kärpät häviää _ihan kaikki_ nuo kamppailut tuolla päädyssä ja Pelicans tulee joka kerta kiekon kanssa ulos voittajana (jonkun löysä-Antosenkin skrinnailu noissa on ihan oksettavaa), niin voi kyllä kysyä, että mikä ihmeen järki tässä on? Siis, kun jo muutenkin ollaa vastaanottajia, niin luopua kiekosta niissä hetkissä kun sen voisi itsellä pitää.

Tämä uppiniskainen pakottaminen myös johtaa äärettömän heikkoon peli otteeseen, kun pelaajat ovat ihan epäluonnollisesti ja perseelleen sijoittuneet ja Pelicans pystyy dominoimaan voittamalla kiekon noista kaikista lukuisista sivu- ja takapaineista sekä kamppailutilanteista. Heikon peliotteen merkki on nimenomaan nuo kaikki hävityt kaksinkamppailutilanteet.

Erän lopussa on nyt sentään saatu jotain otetta pelistä ja käännettyä pelin virtausta, noista hetkistä ku Pelicansin - tietyissä paikoissa ja hetkissä - pakottaa peliä ja antaa Kärpille sauman tulla kyytiin mukaan ja ottaa peliotteen itselleen.
 

Uraanitumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets, Bärilund
Mielestäni Björkqvist ja Korpimäki ovat pelanneet hyvin myös tässä sarjassa
Kapella ei pysy enään kiekko hallinnassa milläänlailla, tuommoisia lopun aivottomia syöttöjä tulee, mitä ei Jukureita vastaan nähty. Onneksi pystyy pelaamaan 0-0 peliä, mikä nyt on nelosvitjan miehen tärkein homma.
 

otep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Luleå HF, BDN
Tiivola alkaa tässä vaiheessa kautta näyttää pelimieheltä, mutta Antonen sen sijaan pitäisi viltittää välittömästi. Erän lopun pelillä tämä on vielä voitettavissa, kun tilanne vasta 1-0. Nyt vain kaikki peliin ei tarvi säästellä enää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös