Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 309 977
  • 25 669

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Voi että lämmittäs jos kaavittas ees pari ottelua vielä. Ois enemmän sellanen saappaat jalassa kaatuminen. Nyt tää vaan lähinnä vituttaa.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotain positiivistakin, ei paskin toinen erä.

Ja Koivunen, nuo paikat pitää käyttää
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
On tämä touhu kyllä karmealla tasolla, kun vastustajan riveissä pelaa Kokon ja Aaltosen lisäksi vielä Puutiokin, joka on helposti parempi kuin yksikään näistä Kärppien ulkomaan ihmeistä. Todella huonoa urheilujohtamista on Oulussa tehty jo liian pitkään.
Rehellisyyden nimissä Puutio noista oli ihan lapanen vielä Kärpissä. Hyvin on kehittynyt ja olen siinä mielessä samaa mieltä että helposti mahtuisi Kärppiin noiden nykyisten hasardien edelle. Sitähän ei tiedä olisiko nykyisellä tasolla jos tänne olisi jäänyt.

Varmaan viimeistään tämä peli on osoittanut unisimmillekin faneille että vaikka NHL:stä Vasilevski tai Saros olisi Kärppien maalilla nii tämä sarja ei olisi mitenkään toisenlaisessa tilanteessa. Materiaalilta aivan järkyttävän kova taso ero Pelicansin hyväksi. Siellä ei ole vapaamatkustajia kokoonpanossa.

On pieni muotoinen ihme että edelleen peli on vain 1-0. Kärppien peli näyttää enemmän selviytymiseltä kuin tosissaan voitosta taistelemiselta.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Aihiota on nyt ollut, mutta siellä on saatana oma poika estämässä meiän maalintekoa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Bunnaman tekee kohta.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jinxataan nyt vähän. Tämä on ehkä ollut vahvin toinen erä näissä pudotuspeleissä, tai ainakin välierissä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös