Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 311 677
  • 25 669

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
1-2 syöttöä pelsuilta ja meän viisikko on kontallaan oottamassa rankasua. Mitä vittua tuolla on tapahtunu ku tuo oman pään peli on noin paljon huonompaa ku aiemmin kaudella.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Selviytymistä.....

Näyttää vähän siltä että yritetään pelata Marjamäkikiekkoa...
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Pitäisikö se Kekäläinen palkata? Myllykoski oli lähdössä samalla pakistolla ensi kauteen, joten potkut ansaitsisi noista puheista.
Jos oikeasti on noin aikonut, niin potkut välittömästi. Eihän tuolla pakistolla voi perkele jatkaa ensi kaudella, maksoi mitä maksoi.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Oikein lupaava rimpuilu, kun ollaan tuolla suorituksella vain yksi perässä. Toisessa erässä kun alkaa pelaamaan, niin tää on aivan voitettavissa oleva peli.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
5-2 tais mennä kotijoukkueelle maalipaikat? Jotain sellaista. Jäljessä ollaan ja ehkä enemmän kuin kahdessa ekassa pelissä. Korkea ja jyrkkä on vuori kiivettävänä. Usko on kyllä jo loppunut multa, nyt on enää toivo ja rakkaus jäljellä.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kamppailuvalmiimpia ollaan sentään oltu, kuin kahden aikaisemman pelin alussa. Mutta pelinrakentelu tökkii big time...
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelicansin erä. Saivat ylivoimalla erän alkuun vapauttavan johtomaalin. Tuomarointi kyllä vituttaa. Varsinkin Kralin isku Koivusen kasseille takaapäin. Iso munaus tuomareilta jättää viheltämättä. Koivusta on näissä pudotuspeleissä vedetty poikittaisella leukaan ja mailan varrella kasseille tuomarin silmien alla vailla mitään rangaistusta. Pikkasen asennekoulua siitä nuorelle pojalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös