Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 311 175
  • 25 669

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelicansilla on maalivahtietu tässä ottelussa. Karhunenkin pelaa paljon rauhallisemmin kuin Westerholm. Niclaksen suoritukset ei oo mestaruusjoukkueen ykkösvahdin tasolla
Olen kyllä ihan samaa mieltä siitä, että Kokko on Westerholmia parempi, ja rauhallisempi maalivahti.

Toiselle veskarille päästään vain puttaamaan kiekkoja tyhjiin, toiselle ei. Puolustuspeleissä valovuoden ero.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Puutio oli heikko, kun kärpistä lähti. Nyt tilalla Berglund joka pelaa aikalailla samanlailla kun tuo nuori Puutio. Molemmat pelaa/pelasi "näyttävästi" ja hazardia tulee enemmän kuin tulosta. Puutio sen sijaan petrannut kovasti tänä vuonna. Berglund jatkaa samaa mitä IFKissä viime vuonna.
Muistaakseni sitä yleisesti hämmästeltiin, miksi juuri Puutio sai lähteä. Ja syystä.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelicansilla on maalivahtietu tässä ottelussa. Karhunenkin pelaa paljon rauhallisemmin kuin Westerholm. Niclaksen suoritukset ei oo mestaruusjoukkueen ykkösvahdin tasolla
Edes kokko ei olis ottanu noita pelsun maaleja missä sai löydä tyhjiin.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Liekö Lateakaan hänen 1,5 kauden Kärppäpestinsä aikana taiteltu taktisesti&henkisesti kertaakaan noin visusti vastustajan valmentajan povitaskun pohjalle, kuin Mäntymaa nyt Niemelän povarissa on.
Keskimäärin joka toisessa matsissa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
Ajatteleekohan Marjamäki tällä hetkellä Havun Kärpistä että ”eihän noin voi pelata”.

Kärpillä pelifokus taisi jäädä Lahteen. Onneksi on 40 minuuttia aikaa kääntää peli mutta siitäkin voi todeta että on tämä saatana työmaa. Kova on työ Havu&co:lla kääntää tämä voiton puolelle.

Pakistosta kaikki on täälläkin jo sanottu mutta sanon vielä itsekin: en muista milloin viimeksi olisi näin heikot yksilöt siellä. Berglund&Jandus kaksikolla ei pitäisi olla näillä esityksillä mitään asiaa Liigaan, paljon ennemmin Mestikseen. Veikkaan vaan että jos Kärpät tarjoaisi näitä herroja Hermekselle niin kohteliaasti kieltäytyisivät. Toivon sydämeni pohjasta että ainakin toisen (mielummin molempien) sopimukset menisi kauden jälkeen purkuun.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Materiaali taitaa ikävä kyllä tulla vastaan tässä vaiheessa. Joukkueessa on yksinkertsisesti liikaa alisuorittavia yksilöitä. Ykkönen ei ole tänään toiminut. Kakkoslinjaa ei ole ollut missään vaiheessa kautta. Hyryn ketju sulaa merijäiden mukana ja se korostaa tuota kapeutta kärjen takana. Nelonen toimittaa kuten odottaa saattaa mutta samaan aikaan vastustajan nelonen pimentää Kärppien ykkösen ja Kärppien nelonen on hyvä jos se tuo energiaa kentälle ja sen jäljiltä ei päädytä aloittamaan omista.

Pakisto on hasardialtis. Muutapa tuosta ei kokonsisuutena voi oikein sanoa. Kivistölle kaikki kunnia hyvästä vääntämisestä mutta onhan tuo hänen kiekollinen pelaaminen melko rajoittunutta. Samaten Ohtamaalla on ollut suuria vaikeuksia pelin avaamisen kanssa. En olisi uskonut sanovani tätä vielä joulun tienoilla mutta Miika Koivisto on joukkueen kokonaisvaltaisesti paras puolustaja. Harmi, että hänenkään takana ei oikein ole taustatukea varsinkaan kiekolliseen peliin. Jandus & Berglund on ihan turisteja. Hukassa omissa, hasardeja kiekon kanssa ja hyökkäysalueellakaan ei ole ollut mitään annettavaa. Pieniniemellä ei kerta kaikkiaan riitä vielä.

Ps. Semisti vituttaa taas kuunella tätä Pelicansin fanilähetystä Maikkarilta. Erätauolla kuunellaan vartti hehkutusta Pelicansin pelistä ja yksilöistä ja sitten Kärpistä muutama sana Koivusesta tai Turusesta mitkä on kuultu jo sata kertaa. Ammattilaisilta voisi odottaa, että jotain taustatyötä tehtäisiin eikä mentäisi aina samalla levyllä.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
4.sija on ihan ok noilla mestis pakeilla.
Ja yhdellä kunnon kentällisellä hyökkääjiä. Myllykoski kysyi siirtorajalla, että tarvitseeko joukkuetta edes vahvistaa? No lienee nyt hänellekin selvää, että kyllä olisi pitänyt.

Kärpät on nyt yhden kentän varassa sillä Hyryn kentällinen on kadonnut kuvasta täysin. Kärppien toiseksi paras kentällinen on ollut pudotuspeleissä Korpimäen johtama nelonen. Tämä on anteeksiantamaton tilanne, vaikka Lauri Marjamäen kenkiminen toikin uutta virtaa Raksilaan.

Tästä täytyy ottaa oppia toimistolla... Ilmiselviä ongelmia ei voi painaa villaisella ja toivoa parempaa. Kuinka monta virhettä tämänkin kauden aikana olisi voitu korjata aikaisella reagoinnilla?

Mingoia lähti Marjamäkeen kyllästyneenä, samoin Leskinen. Molemmat olisivat vahvistuksia tämän hetken joukkueeseen. Kärpillä saattaisi olla CHL-paikka taskussa jos oltaisiin lähdetty kauteen eri valmentajalla. Jos Berglund oltaisiin korvattu siirtorajalla, meillä olisi kenties hyvä puolustaja kakkosylivoimalla? Jos Bunnaman ja Tiivola oltaisiin korvattu ajoissa, meillä olisi kunnon sentteri kakkoskenttään? Joose Antosen panos on ollut suorastaan mahtava, mutta hänet päätettiin korvata Harjulalla. Paaso on tehnyt ihan hyvää työtä ykkösparissa runkosarjan ajan, mutta valitettavasti rooli on vielä liian iso keväällä, kokemuksen puutteesta tämä taitaa olla kiinni. Kaikki vahvistukset ovat poistuneet kaupungista, ja joukkueen materiaali heikentyi kauden aikana Mingoian lähdön myötä.

Urheilulliseen tulokseen voi olla tällä sekoilulla ihan tyytyväinen, mutta isossa kuvassa Kärppien tekemisessä on todella paljon parannettavaa. Havua en lähtisi tällä hetkellä liikaa kritisoimaan huonosta pelaamisesta, koska Kärppien materiaali on yksinkertaisesti vastustajaa heikompaa. Toki Havun vastuulla on sitten saada tästä materiaalista paras irti, ja jokainen voi mielessään miettiä, että onko näin käynyt.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Öö mitä vittua? Missä olen maininnut sanallakaan Harjulan? Miksi laitat sanoja suuhuni?
No ei kun lainaamassasi viestissä puhuttiin Bunnamanista ja viitattiin Harjulaan ja kommentoit ainoastaan Bunnamania. Ja tiedän ennestään mielipiteesi Harjulasta, joten ajattelin että onko mielipiteesi muuttunut mutta pahoittelen turhaa viestiä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
TURUNEN!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
No ei kun lainaamassasi viestissä puhuttiin Bunnamanista ja viitattiin Harjulaan ja kommentoit ainoastaan Bunnamania. Ja tiedän ennestään mielipiteesi Harjulasta, joten ajattelin että onko mielipiteesi muuttunut mutta pahoittelen turhaa viestiä.
Itse asiassa joo, minä luin tuon alkuperäisen viestin hieman huonosti. Oli siinä Harjulastakin puhetta. Pahoittelut myös täältä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös