Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 312 795
  • 25 669

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Paikkojahan taas oli vaikka kuinka monta tulla tasoihin ja mennä ohi. Nyt sitten huomiselle Olkkonen ja Tiivola pelaamaan. Saa Heikkala ja Jandus miettiä omia tekemisiään katsomon puolella.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Sanokaa mitä sanotte.. pää kesti.

Westis maaliin
Kuinka vitun kauan jaksat tätä Kokko-bandwagonia täällä oikein pitää. Koita nyt saatana päästä jo yli siitä ettei kaveri enään täällä pelaa. Hieno homma, etta tappion hetkellä pääset sitä tänne sanomaan ja omaa virtuaali penistäsi kasvattamaan.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Yllättävän mielikuvituksetonta peliä hyökkäyspäässä. Ihan liikaa makaa tuloksenteko ykkösen harteilla.

Siinä missä Pelicans on onnistunut omien ulkomaalaisvahvistusten hankkimisessa, Kärpät on vetänyt sillä osastolla täysin vihkoon. Yksikään Kärppien ulkomaalaisista ei täytä vahvistuksen tuntomerkkejä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Ensimmäinen näytös taputeltu ja parannettavaa jäi molemmilla. Tässä on aika pitkään puhuttu, että Kärppien heikkoudet on ohut pakisto ja muutaman yksilön hasardialttius sekä ratkaisuvoiman puute ykkösketjun takana. No noihinhan se juuri kaatui tänään.
 

Ränse

Jäsen
Tiukka ja hyvä peli nähtiin. Pelicans ansaitsi 2. erän otteilla tuon voiton kyllä. Eiköhän tästä tiukka sarja saada. 3. ja 1. erä oli hyvää tekemistä Kärpiltä.
 

Nokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaksi mailaa vedettiin Mörköltä poikiin 5 minuutin sisällä. Naurettavaa että sääntöjä ei enää ole kun pleijarit alkaa. NHL peleissä virheet vihelletään ja jäähyjä tulee, pelataan kovempaa mutta jäähyt annetaan. Onko meillä paskat tuomarit vai mistä johtuu että sääntökirja haudataan.... joku fiksu sanoi joskus että "mee nyt itte kattomaan peli uusiksi oletko sokea vai vellihousu..."
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Sen yhden onnekkaan pompun verran Pelicans oli tänään parempi. Toka erä selkeää hallintaa heiltä joo, mutta sitten taas puolestaan eka ja kolmas Kärpiltä napsun parempaa tekemistä. Hyvä peli joka olisi ansainnut vähän nätimmän ratkaisun, mutta toisaalta tällaisiin nämä tiukat matsit monesti ratkeaa.

Ei muuta kuin huomenna uusiksi ja kotiedun myötä sarja tasoihin, ei pienintäkään epäilystä etteikö tämä Pelicans kaatuisi Raksilassa. Lippu polttelee jo taskussa!

E: Ja niin joo, tuomaripelistä piti sanoa jotain mutta enpä taida sanoa mitään. Kyllä kaikki näkivät mikä on homman nimi taas, valitettavasti.
 

Micol

Jäsen
Täyttä paskaa oli lopulta tämä peli. Aika hengetöntä 1. erän jälkeen ja kaikki avaimet annettiin kaverille heti toisen erän alussa. Edes kunnon kiriä eivät jaksaneet rakentaa tällä kertaa. Ei tainnut valmistautuminen mennä kuitenkaan aivan putkeen, kun tässä on lopputulos.

Ykkösen takanakin voitaisiin jo vittu alkaa pelaamaan pikku hiljaa playoff-jääkiekkoa!!! Ei se voi jumalauta olla niin, että muut hiihtelevät jotain nolla-nollaa puolivaloilla ja syömähammas koittaa tehdä kaikkensa, jotta joukkue voisi menestyä. Nyt ei voi olla enää yhtään vapaamatkustajaa mukana, kun koitetaan voittaa elintärkeitä pelejä finaalipaikkaa varten.

Ei vituta edes tappio niinkään, vaan tapa millä se 'annettiin' osin valua käsistä. Myös tuomareilta hienoa avustusta kotijoukkueelle 2. erässä. Saivat siitä aika mukavasti momentumia itselleen, kun kaikki rikkeet menivät hienosti läpi.

Havu ja Mamba saavat nyt myöskin herätä tähän sarjaan. Tämä tekemisen taso ei riitä myöskään valmennukselta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mun mielestä Pelicans teki pikkasen onnekaan maalin kolmannessa erässä. Muutoin erä oli kyllä ihan Kärppien. Ei peli niin huono Kärpiltä kokonaisuutenaan ollut kuin täällä maalataan. Toinen erä oli paska, siihen yhdyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös