Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 312 309
  • 25 669

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Positiivista on, että selvittiin perinteisestä kakkoserän koomailusta vain yhdellä takaiskulla. Ollaan hyvin voittotaistossa mukana. Nyt kopukka kankeena tulta sulkaperseille!
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Aivan itseaiheutetusti peli lähti käsistä. Ei tuota oman alueen alibipeippailua avauspelaamisessa kestä kukaan. Noilla taidoilla leikitään jotain bobiorria.

Nöyryys joka oli vielä avauserässä saatava takaisin. Pelicans ei suorista hyökkäyksistä saa yhtään mitään aikaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itekkin mietin että toinen erä alkaa...toivottavasti ei tulisi siipeen kuin niin monet kerrat. Puolustusvoitto tällä kertaa. Kolmannessa näytetään närhen munat turkoosille. Tulta Munille! Ja toivottavasti seeprat olisi edes pikkaisen kartalla.
 

Micol

Jäsen
Havun ja Mamban on pakko alkaa jo noteeraamaan näitä pelien heikoimpia 2. eriä jotenkin. Aina sama kaava toistuu; Kärpät tulee erään todella huonosti, lopettaa hieman pelaamista ja heikommalla fokuksella tulee sitten ihmeellisiä aivopieruja aika ajoin omalla alueella. Ikään kuin kerjätään oikein verta nenästä ja annetaan kaverille momentumia puoli-ilmaisella. Ei mitään järkeä tällaisessa touhussa...

Jos Kärpät haluaa pelata täysillä ja keskittyä kunnolla jokaiseen vaihtoon, niin tässä sarjassa voidaan hyvinkin pärjätä - sen on peli jo näyttänytkin. Virheet kun ovat usein vajaan fokuksen lopputulos. Ei tässä ole varaa mihinkään puolivillaiseen tekemiseen, joten nyt täysillä peliin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös