Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 311 987
  • 25 669

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Melkoista tunnustelua oli tämä erä. Pelicans oli yllättävän vaisu ja ei Kärpillä ollut oikein hädän päivää sen paljon puhutun kovan paineistuksen kanssa. Jokisen Jukurit oli paljon aktiivisempi ja liikkuvampi. Eiköhän pelsukin tuosta vielä herää pelaamaan.
 

murri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Edmonton Oilers, Pulju
Kyllähän se yhden syötön pisti päädystä keskelle vastustajan lapaan.

Nyt koko joukkueelle vähän lisää huolta omaan päähän. Muutaman kerran pääsi pelikaani unohtumaan selustaan.
Joo vähän oli semmosia turhia pikkuvirheitä, kun huolimattomasti avattiin tai syöteltiin omassa päässä ja kiekko annettin Pelsuille. Merkkausvirhe myös siinä Laschin paikassa. Ehkä voi laittaa viikon pelaamattomuuden piikkiin.
 

Nokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tullut seurattua jo junnuajoista Kokon otteita. Eräs maalivahti valmentaja opetti pudottamaan heti alas kun laukaus lähdössä. Nähnyt monta rankkarikisaa jossa edellä mainitun jutun ampujat tietäneet, valelaukaus ja veto ylös. On hyvä ottamaan jos yrität harhautusta. Taisi olla aika tärkeä voittolaukaus kilpailu jossa naapurin kaikki ampujat tekivät maalin kun eivät lähteneet harhauttamaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Zeic

Micol

Jäsen
Bärilundilta hyvä erä, varmaa tekemistä eikä mitään ylimääräisiä sekoiluja. Tätä lisää kiitos! Snharri komiasti seinälle.
Älä nyt vaan mene hehkuttaan, kun vetää kakkoserään kuitenkin sitten jonkun jäätävän aivopierun paremman jakson jälkeen.

***

Olipas varovainen avauserä ja Pelicans oli tullut kaukaloon hieman katselemaan, että mitä Kärpät aikoo tehdä. Toki heiltäkin pari pahempaa paikkaa Kärppien päähän, mutta kokonaisuutena todella vaisua tekemistä. Ei Kärpiltäkään kyllä mikään mahtierä pelillisesti, mutta parempaa ja valmiimpaa tekemistä kuitenkin verrattuna Pelicansiin. PAPP:ssa pitää vaan olla jatkossa vieläkin tarkempi, koska muutaman kerran meinasi aueta heikommasta syötöstä tilannetta vastustajalle. Ns. 'ilmaisella' ei saa antaa yhtään vitun tilannetta näissä peleissä. Muuten ei näyttänyt olevan pienintäkään hätää ja Pelicans näytti heikommalta mm. paineistuksen osalta, jos vertaa edellisen sarjan Jukureihin.

Yksi asia vielä 1. erän perusteella nostettava esiin. Nimittäin tässä sarjassa tullaan varmaankin 'pelaamaan' rehdisti, eikä keskitytä mihinkään harmaan alueen taisteluun (rappaamiset, roikkumiset, hakkaamiset jne). Helvetin hieno katsoa, kun taitokiekko saa tilaa - puolin ja toisin.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä erä vieraissa Kärpiltä. Ei päästetty Pelsuja hurmokseen, vaan pelattiin tunne pois. Ylivoimalla sitten johtoon.
 

Nokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin ultrafanit pitävät ääntä, yritäppäs huutaa lujaa pelicans:) Huutaisivat Lahi, Lahi...Kärpät vie voiton katsomossa ja jäälle kunhan raitojen kuuba kestää!
 

Petrov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät , Carolina Hurricanes
Tuon saa nykyään todella helposti synkronoitua, siis todella helposti. MTV3:n applikaatiossa on pause, jos tarvii, samoin RadioKalevan lähetyksessä on pause, jos tarvii. Suosittelen.
Joo ei ole tällä kaudella tarvinnut kuunnella MTV3 -selostusta. Synkkaa aloitukseen.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Bunnaman ja Hyry hävisivät kaikki aloitukset, Kemppainen ja Korpimäki voittivat lähes jokaisen. Erikoinen tilasto. Radiosta just kuulin.
 

Uraanitumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets, Bärilund
Älä nyt vaan mene hehkuttaan, kun vetää kakkoserään kuitenkin sitten jonkun jäätävän aivopierun paremman jakson jälkeen.
Hei Bärilundille pitää antaa posia, kun kerrankin on aihetta! Nyt jos jatkas tuollasella pelaamisella niin puhuttais solidista peruspakista, jolla on käsiä tehdä taikoja. Otan täyden vastuun, jos se nyt antaa pari lahja maalia :D
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Yleensä siinä vaiheessa Kärpät on oikealla tiellä, kun mediassa alkaa nää Kärppiä tavalla tai toisella dissaavat jutut. Toivottavasti itkuvirret lisääntyvät tulevien viikkojen aikana. Se on köyhälle parasta ja samalla ilmaista viihdettä näin keväällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös