Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 311 436
  • 25 669
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sehän meni just niin kuin ennustin. Ei läpihuutojuttu ja saa jännittää. Pitkässä sarjassa kuitenkin yksittäiset pomput ja onnenkantamoiset eivät ratkaise mitään vaan parempi menee jatkoon.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jahaas se Hermonen sitten ratkaisi pelin. Piti käydä heittämässä porukat kaupunkiin, myöhästyin pari minuuttia ja homma oli sillä aikaa ratkennut... :)

Mulla on muutenkin todella hyvä rekordi tämän kevään osalta: Näin ekan pelin, Kärpät voitti. Sen jälkeen kahta seuraavaa peliä en nähnyt, Kärpät voitti nekin. Noh, sitten kun pääsen taas katsomaan --> Kärpät häviää molemmat. Ratkaisupelin jatkoaika jota en nää --> Kärpät voittaa.

Pitäskö jättää suosiolla loppukausi katsomatta?
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HELVETIN.ISO.VOITTO! Ei tässä kyllä pummpu olisi kestänyt mitään seiskapelejä.

Varsinkin kärkijätkille tulee nyt erittäin arvokasta lepoa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Westerholm heti Hermosen maalin jälkeen kääntyi fanikatsomoon päin ja näytti Kärppälogoa ”rinnasta”.

Toivottavasti nyt ne vanhat kaunat on unohdettu. Se olisi kaikkien etu.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jokiselle propsit. Vetänyt aikalailla koko tuon kolme vuotta ja tämänkin sarjan aikana vahvasti tuota omaa mediapeliään ja -hämmennystään. Mutta kun taisto on tauonnut ja ohi, niin tulee ryhdikkäästi ja suoraselkäisenä kättelemään, katsomaan silmiin ja toivottamaan paremmalle onnea. Vaatii aina aitoa suoraselkäisyyttä tällaisessa paikassa. Urheiluhenkeä, epäonnistumisen taitoja ja vastustajan kunnioittamista parhaimmillaan.

Kuten on nähty, niin ei kuitenkaan ole tämäkään asia ihan itsestäänselvyys tänä päivänä, vaikka pitäisi, valitettavasti...
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Kyllä tässä ansaitusti jatkoon mentiin, Kärpät oli suunnilleen tuon verran parempi. Mun mielestä pelillisesti pelit meni näin:
GAME 1 Kärpät
GAME 2 Jukurit
GAME 3 Kärpät
GAME 4 Jukurit
GAME 5 Kärpät
GAME 6 Kärpät

Kärpät ryösti 2. ottelun ja Jukurit 5.ottelun.
 

Kausarimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jäi ihan vitun paska maku tuosta Turusen noudosta. Rotalle hyvää kesälomaa ja toivottavasti kesän aikana tulis vähän järkeä päähän. Tuntuu tuo voittokin sivuseikalta kun pelottaa Turusen puolesta että siellä on nyt joku vitun aivotärähdys ja pelaa joko puolikuntoisena tai tippuu kokonaan.
Onnea jatkopaikasta, tiukka oli peli. Harmillinen jäähy meille tilanteessa jossa ei ollut kiirettä, tyhmä purku.
Tuohon Huuhtasen mollaamiseen pitää sanoa: hidastuskuvassa oli avojäätaklaus, ei osunut päähän. Ainahan meillä on omat värilasit päässä, mutta näytti 88 menneen ihon alle.
Toivottavasti muutkin kentät löytyvät peliä yhdellä viljalla tuskin mennään päätyyn.
 

murri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Edmonton Oilers, Pulju
Vaikka tässä nyt jollain ilveellä selvittiin välieriin, niin täytyy sanoa, että HIFK tai Pelicans kun vastaan tulee, niin jotain tuohon PAPPiin täytyy keksiä pelin sisällä, kun vastustaja hallitsee. Ei voi joka kerta olla, kuin tikku paskassa, kun vastustaja pyörittää peliä omassa päässä yli puoli minuuttia. Kiitos silti tästä illasta Kärpät. Onneksi saadaan vähemmän levännyt vastustaja meille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös