Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 310 335
  • 25 669
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
Voi saatanan Paaso ku olis vaa laittanut varman purun päätyyn mutta ei, ihme vippi joka jäi vajaaksi. Nyt maksettiin hintaa siitä maalin muodossa. Noo, jatketaan pyristelyä.
 

Micol

Jäsen
Tulee kova ilta taas vaihteeksi, kun näyttää olevan samat askelmerkit kuin aiemminkin. Kärpät joutuu pelaamaan sekä Jukureita että seeproja vastaan. Ei mikään helppo rasti, kun puntteja tasoitellaan väkisin...
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Tätä aktiivista alivoimaa on porukka huutanut ja nyt sitä saadaan. Jatkuvasti on linjat auki ja yhden ristisyötön kun saa niin pakka leviää nii ku ankan paska.
 
Ymmärtäisin, jos Paasolla olisi ollut jotain painetta purkaa kiekko, mutta nyt oli kaikki tila ja aika heittää kiekko toiseen päätyyn. Huono suoritus.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja väärä vaihto. Saadaan ihan itse tehtyä peli vaikeaksi.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Nyt on kupongit sekaisin. Tais lurahtaa jo punttiin. Ei näköjään henkinen kantti oo kunnossa. Joko Oulun pelin liput on myynnissä?
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hah, tossa Jukureiden avausmaalissa Junttila teki just sellasen blokkauksen josta Vallinin opetusviedoissa sanotaan että "älä tee näin" :D
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Kyllä puristaa. Raikkaus uupuu tekemisestä. Ei oo rentous löytynyt. Valmennukselle haastetta. Ollaanko vain suolapatsaita Pennasen tapaan.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Ei kysymystäkään, kumpi pelaa parempaa lätkää. Toista kertaa Jukurit, tai Ruusu, ei tällaisesta selviydy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös