Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 307 749
  • 25 669

Rockarolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Seuraavan erän ekat 5 minuuttia määrittää mielestäni paljon, että millä asenteella kärpät tulee pelaamaan voitosta. Jos peli pyörii enemmän omissa tai keskialueella niin uskoisin että Mikkeliin mennään vielä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
En tiedä olenko liian optimistinen vai mikä mutta edelleen tuntuu että Kärpät tämän tänään hoitaa. Erikoinen housuun paskominen oli kieltämättä Kärpiltä toisessa erässä. En muista tämmöistä nähneenikään Mäntymaan aikana. Luotan täysin Mäntymaan ja Mannerin taitoon psyykata/tsempata joukkue uuteen iskuun kolmatta erää ajatellen.
 

Arbelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut, Oulun Kärpät
Ruusu pelaa kyllä täysin jumalmoodissa. Tasollaan pelatessaan numerot olisi jotain ihan muuta. Huolissaan en kyllä ole. Joko tänään tai lauantaina. Tulta munille!
 

Arbelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut, Oulun Kärpät
Toisen erän alussa ennen Jukurien maalia meinasin huutaa telkkarin kautta jäälle kärpille että kamoon siellä on peli käynnissä. Liian hyvin meni eka erä, ei oltu ollenkaan hereillä toisen alkuun ja se maksoi koko erän.
 
Viimeksi muokattu:

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Kyllä Kärpät tulee hyvällä asenteella erän alkuun. Siihen luotan vahvasti. Tänään vain maalinteko ei onnistu tarvittavalla tasolla.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ainoalta sylinteriltä kaivataan nyt tulosta. Muuten Virkkunen voi alkaa varailemaan charteria.
 

Micol

Jäsen
Voipi olla, että nähdään vielä aika monta seiskapeliä näissä puolivälierissä. IFK ja Jukurit kairaa pakkovoiton, Ilves huomenna ja taas on sarjat aivan uusissa tilanteissa.
 

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Berglund pitää saada vittuun pelaavasta kokoonpanosta.Tämä hapuileva orava luo pelkällä olemassaolollaan epävarmuuden viisikkoon.Olkkonen rosteriin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös