Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 307 729
  • 25 669

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Heti meni sisään, kun laukauksessa oli laatua.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Petopodin whatsapp ryhmässä eräs laittoi, että on miehensä kanssa ihan maalin takana, ja kuulemma kiekko kävi maalissa. Ja kaikki siellä olisi huutanut, että maalissa.
Jos sitä tolpassa käynyttä viivavetoa meinaat niin ei se kyllä maalissa käynyt, eikä kukaan tässä maalin takana tuntunut sitä huutavan.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oli kyl tärkeä erän loppuun! Ja just makeasti ku enää muuan sekunti jälellä.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Hieman ku jigsattu niin parjattu Hyryn ketju iskee. Hienoa ja vielä ihan loppu erään niin on kova.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Helvetin hyvä erä ja helvetin tärkeä maali tuohon loppuun. Tänään on tultu pistämään sarja pakettiin, mutta Ruusuun hakattiin sen verran päätä että nollille jääminen erän suhteen olisi saattanut vähän lannistaa taisteluintoa. Nyt saatiin vähintäänkin ansaittu palkkio loppuun, joten ei muuta kuin toiseen vielä hanakammin vastustajan kimppuun, tarkkaa puolustamista unohtamatta. Jukurit ei saa itse tällä hetkellä oikein mitään rakenneltua, mutta onnistuu kyllä riistojen jälkeen luomaan painetta aika hyvin. Heikkoihin avauksiin ja huolimattomuuksiin ei ole tänäänkään varaa.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alkaako Jukureilla piiputtaa? Yleensä ne on pelien alussa parhaimmillaan, mutta nyt ei kyllä tietoakaan siitä.
Kaikki energia kuluu vaihtoaitiossa Stretsille huutamiseen. Jormakka, Nordsäter, Larsen, Huuhtanen ja varmaan Ouzjei itekkin.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Hieno erä. Mikkelin koomailu on enää paha uni jostain kaukaa. Jukureilla ei tunnu olevan energiaa muuhun kuin puheiden pitämiseen. Hyvä merkki tietysti, jos heidän fokuksensa on jossain muualla kuin omassa tekemisessään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös