Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 313 315
  • 25 669

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tärkeä tärkeä voitto heikohkolla pelillä. Tästä henkinen niskalenkki jukureista ja kotona päästään aloittamaan. Avaimet on käsissä.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tärkeä voitto vaikka pelillisesti oltiin sillassa valtaosa kuuskymppisestä, ja isot pojat heräsivät silloin kun heitä eniten tarvittiin. Myös Westerholmilta helvetin hyvä peli, ja ilman tätä Jukurit olisi saattanut mennä menojaan jo ajat sitten.

Tulee kyllä helvetin hikinen sarja, ja toivottavasti ei tarvitse ihan joka voiton eteen repiä näin vereslihalle. Tuo Jukureiden paine ja karvaus on kyllä myrkkyä, sitä varten tartteis keksiä jotain.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olihan huikea blokki kapteenilta lopussa. Jukurit vei tänään pelillisesti, mutta Kärpät pelasi mielestäni järkevästi. Paria yksilötason virhettä lukuunottamatta ei mun silmissäni Jukurit kuitenkaan ihan hirveän vaaralliselta vaikuttanut tänään.

Tietyllä tavalla tää oli Tappara-pelin peilikuva. Tällä kertaa oltiin itse se joka rankaisi murhaavan tehokkaasti silloin kun paikka oli, vaikka kaveri hallitsi käytännössä kaikkia mahdollisia tilastoja miten halusi.

Kova tulee savotta olemaan neljän voiton ottamisessa Jukureita vastaan, mutta toisaalta vähintään yhtä kova savotta se tulee olemaan Jukureillakin ottaa meiltä. Maalin pelejä on ainakin mun odotusarvoissa. Montako, sitä en osaa edes arvailla.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Aika saatanan savotta on noista 4 voittoa ottaa.

Tuolla pelillä.
Uskon että pudotuspeleissä löytyy ja täytyykin löytyä yksi vaihde lisää. Ei tämän päiväisellä pelillä voiteta kuin juuri Jukureita.

Minä luotan kotietuun ja selkeään petraukseen. Kaikista mahdollisista skenaarioista juuri se paras mahdollinen jatkoon pääsyn suhteen toteutui.

Hienoa!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Yskä ja nuha näemmä Turusella. Sairautta ollut muutoinkin joukkueessa, joten nyt palautellaan ja isketään Jukurit puolivälierässä kumoon.
Samaa kattelin. Eipä ihme että ei ihan parhainta Kärppää nähty kaukalossa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tämä oli tosi iso voitto ja nimenomaan taisteluvoitto! Meillä on myös kotietu eli ollaan pieni suosikki sitä
myöten. Tulee huikea sarja game 7 sarja?
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Mulla on täysin sama tunnelma.
Mullakin. Raksilan hurmoksessa saattaa Jukurit yllättyä, kun ei sellaista ole hetkeen kokenut Raksilassa.

Toki ihan sama, vaikka mentäis seiskapelissä kuudenteen jatkoerään, kunhan jatkoon mennään!
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Yskä ja nuha näemmä Turusella. Sairautta ollut muutoinkin joukkueessa, joten nyt palautellaan ja isketään Jukurit puolivälierässä kumoon.
Tämä oli kyllä joukkueelta sellainen taisteluvoitto, joita yleensä tarvitaan jos halutaan voittaa mestaruus. Hyvä nähdä, että jos Tappara kykenee näihin, niin kyllä myös Kärpät kääntää vaikeita pelejä voitoksi. Tänään siihen tarvittiin maalivahtia, alivoimapelaamista ja kaikkien johtavien pelaajien esiin astumista, vaikkapa hieman sairaanakin.

Nyt pojat kotiin ja ansaitulle vapaalle. Saunaan parantumaan, ja ehkäpä muutamalle voitto-oluelle. Jukurit on kyllä Kärpille näistä se mieluisin vastustaja, etenkin kotiedun kanssa. Jukurit on hyvä joukkue, mutta otteet ehkä hieman laskussa ja ei pärjää muille kärkijoukkueille materiaalin laajuudessa. Myös maalivahtipeli aiheuttaa Jukureiden kohdalla isohkon kysymysmerkin. Onko kumpikaan valmis kevään peleihin? Tänään ainakin Westerholm veti kyllä pidemmän korren.

HIFK:n materiaali on pelottavan kova, ja jopa sarjan laadukkain paperilla. Nordikselta voi olla erittäin vaikea hakea yhtäkään voittoa, Kärpille ainakin melkoinen mörkö. Kiitos KalPa. Pelicans on puolestaan kovassa lennossa ja heidän kärkipelaajat eivät kyllä kalpene kenellekään. Jotenkin uskon, että Kokko johdattaa pelikaanit jatkoon ja Peltosen kevät jää taas lyhyeksi.

Kaikki kunnia OJ:n Jukureille, etenkin tämän illan esityksen jälkeen, mutta Kärppien kannalta ilta meni optimaalisesti. Blood ja Komarov saavat riehua nyt keskenään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös