Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 335 678
  • 25 669

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Mahtava tunne voitosta.
Karhunen vei molarien taiston. Huono ei ollut Taponen tänään, kuten ei Westerholm eilen. Mutta tuossa kun peli oli 1-0 ja IFK pääsi yksinläpi. Siinä tuli se pelin kannalta tärkein torjunta.

Olen helvetin luottavainen kun Karhu on maalissa. Lisäksi Karhu ohjaa peliä käyttämällä kunnolla ääntä.

Ihanalta tuntuu voittaa kun 2 erää niin epäoikeudenmukaista tuomaripeliä
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Samaa ihmettelin. Monesti lennetty pihalle kun tuomari on vain edessä ja vahingossa törmätään. Eihän se Lehterä tietenkään tuomaria yrittänyt lyödä, mutta löi silti.
Muistan tilanteen vuosien takaa, kun päätuomari luistelee Viuhkolan eteen ja kaatuu. Siitä tilanteesta Piku sai pelikieltoa silloin, vaikka oli täysin tuomarin omaa havannointikyvyn puutetta.
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä täällä ollaan jopa vähän herkässä tilassa viime vuosien taapertamisen jälkeen. Tuntuu saatanan hyvältä just nyt ja ylpeä tosta joukkueesta miten ne pelaa logolle ja taistelee gooni Heikkalan johdolla! Manner ja Havu on tuonut seksihokin takas Raksilaan! Tää on mun Kärpät!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lauantai-ilta, halli täynnä ja volyymitaso kohdillaan, asenne tapissa ja ah, niin ihana voitto pohjoisen näyttäessä mahtinsa. Kaiken kruununa HIFK-fanien vinkuminen tuomaritoiminnasta joka oli niin räikeästi vierasjoukkuetta suosiva ettei lähiaikoina ole vastaavaa nähnyt edes M.Kaukokarin tuomarointien yhteydessä. Ei kai tässä voi muuta kuin olla aivan h**vetin iloinen ja tyytyväinen, on näitä lauantai-iltojen isojen kotipelien kyykkäyksiä tullut parin viime vuoden aikana aivan liikaa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Laadukas ja viihdyttävä kiekkopeli kaikkinensa. Kuten eilen tuli jo sanottua pelin jälkeen, ei ero joukkueiden välillä ollut niin iso mitä numerot väittivät ja mitä osa manasi, vaan näin se vaan monesti menee kun kaksi tasaista ja hyvin pelaavaa joukkuetta kohtaa. Siinä missä HIFK sai eilen omat osumansa vähän vaivihkaa ja pikkuisen tuurillakin, sama kävi tänään Kärpille ja taas korostui se kuinka pirun tärkeä se avausmaali on tällasissa matseissa. Ihan hyvin tämäkin olisi voinut mennä HIFKille parin pompun kautta, mutta mielummin näin. Pudotuspelisarja näiden välillä olisi kyllä aikamoinen unelma, eikä yhtään vaikea nähdä että siinä mentäisiin ihan seiskapeliin saakka.

Eikä siinä, kyllä Kärpät tuli tänään vielä nälkäisempänä askiin kuin eilen, ja ketjuruletti tuotti tulosta. Sitä ei voi myöskään korostaa kuinka iso juttu on voittaa tällainen peli selkein numeroin samalla kun kärkijätkät vetävät kiikareilla, eli piippuun jäi tehoja vielä tämänkin jälkeen. Toivottavasti Turunen ja Koivunen saavat revittyä myös itsestään parasta irti sitten kun ne oikeasti elintärkeät pelit alkavat, sillä tänään tehonyrkin esitys ei ollut ihan parasta mahdollista.

Parasta illassa olivat lopulta

1) Tunnelma, hurmos ja tunne niin kaukalossa kuin katsomossakin
2) Karhusen varma ja eleetön nollapeli
3) Stadin Kingien totaaliset pimenemiset, etunenässä Komarov
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
En kato tälle kaudelle enää yhtään nordispeliä
Voi olla, että joudut tämän illan jälkeen katsomaan? Vieläkö pitää paikkansa?

Eipä ole ensimmäinen kerta kun pelin loppuminuuteilla ja voittajan ollessa jo selvillä heitetään pihalle vähän kevyemmin. Myöhässähän tuo taklaus tuli ja turhautuneelta pelaajalta, joten tuomareilta täysin oikea ratkaisu ylilyöntien välttämiseksi.
Aivan oikea päätös... Komarov kävi koko pelin kuumana ja rottaili kyllä useamman varoituksen arvoisesti. Tuomarilta hyvä veto laittaa mies pihalle kun itse pelin tulokseen sillä ei ollut enää mitään vaikutusta ja riski homman eskaloitumiseen roikkui kyllä kauemmin jo ilmassa.

Mistään muusta en sitten tämän illan tuomareita kehu. Heillä ei pysynyt kyllä homma käsissä ollenkaan ja kyllähän se etukäteen oli arvattavissa, että kevään tunnelatauksella tähän peliin tullaan. Tuomarit olivat tuomitsemassa syyskuisen keskiviikkoillan SaiPa-peliä, mutta pelaajat pelasivat lauantai-illan playoffkiekkoa...
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Stadin kingit oli tänään enempi stadin mimmit. En jaksa muistaa milloin viimeksi ifk olisi ollut näin huono Raksilassa. Joukkue keskittyi alusta asti innokkaammin rottailuun kuin maalintekoon.

Ei silti mitään pois Kärpiltä. Tekeminen oli jämäkkää ja intensiteettiä riitti. Vaikea uskoa että tämä on käytännössä sama joukkue kuin Marja-Laten aikaan. Silloin kaikki tapahtui kuin hidastettuna ja yllättäen ei saatu edes hippaa vastustajasta.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli todella väkevä esitys Kärpiltä tämä. Saatiin näyttämään HIFK:n tuhovoimainen hyökkäys aika aseettomilta.
Juu, tässä Kärpät onnistui tosi hyvin tänään. Siniviivan jälkeen HIFK:n pelaajilla loppui aika ja tila, joka johti usein kiekon menettämiseen. Lisäksi vieraiden syötöt olivat löysiä ja epätarkkoja, joten mitään todellista uhkaa Karhusen maalille ei juurikaan syntynyt. Kotijoukkueelta jämäkkä esitys, joka sai vieraat näyttämään heikoilta. Ansaittu voitto Kärpille hyvällä esityksellä, onnittelut.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harmittaa kyllä kaikkien puolesta keneltä peli jäi paikanpäältä näkemättä. Aivan valtaisa tunnelma alusta loppuun ja joukkue toimitti tunnelman arvoisesti. Kauden paras peli.

Gooni-Heikkalan kokkeli-jorin alistus, sekä hasbeen-Komarovin lämmittäminen aina sekoamiseen asti. Ai jumalauta mä nautin kun kentän pienin mies niistää jorilta nenän ja tämä hakkaa linjuria naamaan :D

Ihana ilta, Kiitos Kärpät!

E: Tuomariparilla täytyi olla kakkonen lapulla, muuten tuota käsittämätöntä sekoilua ei voi selittää. Ammattilaiset..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tästä pitää nauttia niin kauan kun sitä kestää. On palattu ankeudesta taas monta askelta siihen suuntaan millaista Kärppien pelin ja Raksilan tunnelman tulee olla. Tämähän näyttää siltä, että mahdollisuuksia alkaa tälläkin kaudella olla vaikka mihin.
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ilta Raksilassa - tunteita tuoksuja. Tunnelma kuin menestys vuosina. Ladon taika herää henkiin, kun koti joukkue on tullut taistelemaan ja näyttää vetelille heti kun kiekko tippuu. Tämä joukkue voi mennä pitkälle..
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heikkalan lisäksi haluan nostaa esille tietenkin Karhusen, meidän tämän kevään suvereeni ykkösvahti. Olipahan vakuuttava peli tänään. Junttilan nostan myös. Aivan huikea tänään. Kevät tulee ja tähän mieheen me voimme luottaa taas. Tiivola veti oivan suuntiin Hyrylle. Onko niin, että pelitapa ja henki luovat niin vahvan selkänojan, että pärjäämme myös ilman tähtiyksilöitämme. Tänään secondary scoring -osasto nousi aivan puskista ratkaisemaan pelin.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Voi jumalanpyssyt mikä matsi.

Tuli välillä jopa epätodellinen olo, sillä sen verran sattui ja tapahtui. En muistakaan, milloin Kärpät olisi viimeksi ihan tällaisia fiiliksiä tarjoillut. Ja mitä helvettiä tämä tuomarointi oikein oli olevinaan? Tuomariakin sai luvan kanssa vedellä korville, kunhan oli valkoinen paita päällä. Joo oli vahinko, mutta sillä ei pitäisi olla yhtään mitään merkitystä. Piste. Jopa pienoinen ihme, että tuo peli ei lähtenyt tuon enempää käsistä, sillä niin retkellä tämä tuomaripariskunta oli. Kärpillä lataus oli onnistunut täydellisesti. Taka-askelia ei otettu ensimmäistäkään, mutta silti kertaakaan ei ollut edes lähelläkään läikkyä yli. Sysipaskasta piiparoinnista huolimatta päät pysyivät kylminä minuutista yksi alkaen aina viimeiseen summerin soittoon asti. Samalla taas IFK:n konkariosasto Komarovin ja Lehterän johdolla meinasi revetä kaikista henkseleistään Terrieri-Heikkalan käsittelyssä.

Heikkala, oli kentän kuningas. Karhunen, oli kentän kuningas. Junttila, oli kentän kuningas. Kärpät, oli Raksilan kuningas.

Viihdyin. Tää on mun Kärpät!
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Oli muuten Tiivolalta aika solidi peli tänään. Tappelee kyllä Bunnamani kanssa viimeisestä sentterin paikasta Hyryn tervehdyttyä.
Mun mielestä Tiivola oli tänään hyökkäyssuuntaan Bunnamania parempi. Jopa niinkin, että jälkimmäisen paikka pelaavassa kokoonpanossa on vähän kyseenalainen.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Mun mielestä Tiivola oli tänään hyökkäyssuuntaan Bunnamania parempi. Jopa niinkin, että jälkimmäisen paikka pelaavassa kokoonpanossa on vähän kyseenalainen.
Mun pitikin tulla kirjoittamaan, että herra Tiivola oli tänään mikkokoivumaisen kokonaisvaltainen sentteri tähän HMV-Bunnamaniin verrattuna. Bunnyllä ei todella pitäisi olla mitään asiaa kokoonpanoon kun Hyry palaa askiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös