Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 347 933
  • 25 669

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Mihin voi laittaa valitusta menemään liigassa? En kyllä muista ikinä nähneeni Liigassa näin paskasti vihellettyä peliä. Siis tämä on niin paskaa ja puolueellista viheltämistä, että jos tuolla olisi joku 3v viheltämässä satunnaisesti miten sattuu niin sekin olisi todennäköisemmin tasapuolisemmin vihelletty kuin tämä ilta.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Ihan vittu vitsi tämä tuomarilinja. Tiivolalle ihan huumorijäähy, kun Sund kääntelee selkää ja samanlainen tilanne Koivuseen ja ei mitään. Tuolla maalinedustalla saa ajaa kuin vierasta sikaa, mutta Kapelle kaivetaan siitäkin jäähy. No vittu me syödään tää paska ja mennään eteenpäin.
 

arppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Järkyttävää on tuomareiden toiminta tänään. Harvoin viheltävät näin väärin ja yksipuolisesti. Tapparan huutaja vois olla meleko lämpöinen tän esityksen jälkeen.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpa ollut aivan törkeän mahtava Kärpät tänään. Rampana ollaan oltu kyllä hurjan paljon parempia kuin HIFK. Kolmas erä vielä samalla tavalla. Tulta munille!

Tuomaritoiminta on ollut surkeaa, epäoikeudenmukaista ja epäurheilullista. Siinä vaiheessa, kun Komarov löi kiekottomalta Ohtamaalta kyynärpäällä kypärän pois ilman rangaistusta, luovutin tuomareiden suhteen tämän illan. Ei voi mitään. Tarkoituksella auttavat Helsingin IFK:ta. Surullista.

Tulta munille!
 

Jorma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oli kyllä melkoinen lasersilmä seepralla ku näki miesmassan läpi että Björkqvist anto poikkaria. Ykkönen kyllä pyritty pimentämään ifkn toimesta mutta muuten kyllä peli ihan hallussa. AV timanttia
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vaikea uskoa että linja ainakaan paremmaksi muuttuu. Kolmannessa erässä tasoitellaan tuttuun tapaan häviöllä olevan joukkueen eduksi
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Nuijat on pelannu mottipäisellä Hifkiä ja nyt vituttaa.

Onneksi ei oo sentään Kaukokari. Senkin faija vissiin pelannu Hifkissä maalissa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kyllä se vaan niin näyttää olevan, että Kärpät on kotona erityisen kova juurikin kärkijoukkueita vastaan. Jospa nyt puolivälieriin saataisiin kotietu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös