Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 327 286
  • 25 669

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
En usko. Kyllä tämä vaikuttaa olevan Westerholmin suhteen selvä peli. Westerholm ei pysty voittamaan Liigan kärkijoukkueita lainkaan. Se tarkoittaa sitä, etä tällä kaudella on luvassa vielä yksi peli. Toki jos Karhunen loukkaantuu tai romahtaa, niin asia on eri.
Ei vittu nyt ihan oikeasti. Kärppien hyökkäysmateriaali on ohut. Sen takia me ollaan tätä peliä häviöllä. Peliin tulo ihan helvetin hyvä mutta Stadin miljoonamiehet teki paikoista maalit. Ehkä tuon 3-0 maalin voi jotenkin pistää Westerholmin maaliksi, mutta ei Westerholm mikään seula ole tässä pelissä ollut.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kyllä oli ihan helvetin vaikea nähdä etukäteen, että Kärpät ei tule tekemään näillä ketjuilla yhtään maalia tasakentällisin. Siihen vielä lisätään vastustajan erinomainen alivoima, niin varsin yllättävää kun jäädään nollille.

Olisiko valmennuksella aika ottaa nyt ne silmälasit povitaskusta silmille ja myöntää, että nämä kentät ei nyt toimi. Ei ne ole toimineet erityisen hyvin yhdessäkään pelissä, etenkään tuo ykkönen Junttilan kanssa.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eniten vituttaa Mäntymaa. Reagoi vasta sitten kun aika on lopussa.

Kärpät on muutenkin tullut tähän peliin kuin lammas teuraaksi. Onneksi ei tullut mentyä nordikselle katsomaan tätä räpellystä
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Taas siellä ollaan Westiksen kanssa 1 on 1. Mitä tapahtuu?
Pakkohan peliä on avata ja ottaa riskejä tappioasemassa? Kokeiltasko vaikka huomenna Tiivolaa laidassa tuon Heikkalan tilalla. Tänäänkään ei mitään saanut aikaan ja kamppailutilanteissa siirrellään, kuin pikku poikaa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kommentoit ihan kuin tänään olisi jotenkin hävitty Westerholmiin. Tällä pelillä Karhunen maalissa peli olisi todennäköisesti 3-0 hifkille.
Ei. Joukkueena hävitään ja voitetaan. Pelottavan iso ero vain oli Taposen ja Westerholmin välillä tänään. Onko Westerholm voittanut kertaakaan Liigan kärkijoukkuetta Kärppien maalilla tällä kaudella? En muista, että olisi. Kokko on, samoin Karhunen.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Eihän kauhean loogista ole, että pelataan 50 min huonoilla ketjukoostumuksilla ja vikalle kympille kasataan uudet jaot. Miksi antaa näin paljon tasoitusta.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Olisi ehkä kannattanut se ykköskenttä laittaa heti erän alusta kuntoon, eikä 10 minuutin jälkeen kun ei olla saatu mitään aikaan ja pelaajien energiat lopussa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eniten vituttaa se, että olin pöljä ja ostin liput ensi kaudelle.
 

Petrov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät , Carolina Hurricanes
On tuolla Hifkissä sellaisia Richie-tasoisia ukkojakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös