Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 314 645
  • 25 669

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
3-0 on sellainen lukema kahden erän jälkeen, että HIFK todennäköisesti passivoituu ja alkaa säästellä huomista varten. Siinä on se kolmannen erän mahdollisuus Kärpillä nyt. Pari maalia pitää saada ekaan kymppiin ja toivoa että HIFK paskoo housuun. Havun aikakaudella joukkue on kolmannen erän nousuja joitakin kertoja tehnyt, joten siihen kai tässä on nojattava.

Jos IFK jatkaa edes kohtuu aktiivista peliä, niin nolla pistettä on tänään tosiasia. En usko enkä luota tänään näkemäni perusteella nousuun, mutta toivon.
 

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
Kieltämättä tuntuu että osa viettää enemmän aikaa tällä palstalla kuin itse pelin parissa, ja viestit ovat vähän senmukaista kärjistelyä ja lietsontaa. No, kukin tavallaan.

Ei IFK vieläkään ole niin ylivoimainen ollut mitä numerot sanovat, eikä Kärpät niin huono. Tietysti tuloksellisesti ollaan aika sillassa ja kovassa paikassa, mutta pelillisesti ei vielä kuopassa. Kotijoukkue rankaisee vaan noista paikoistaan erittäin kovalla prosentilla ja on siellä vähän onnikin ollut myötä. Ei jaksa kahlata nyt ketjua läpi mutta eiköhän tuo kolmaskin pistetty täällä Junttilan piikkiin, mutta tuollaisia pomppuja ei kovin moni napsi kiinni tuosta vaan kun kiekko hyppää sopivasti lavan yli. Toki se on helpompaa pistää kaikki yhden sylkykupin piikkiin, vaikka kiikareilla siellä ne ihan oikeatkin kärkijätkät menevät tämän illan suhteen.

Mutta eipä siinä, vielä on aikaa. Pitäisi pienenä ihmeenä jos peluutusta ei tiivistetä kolmoseen, ja sen myötä Turunen-Kemppainen-Koivunen nähtäneen vanhassa koostumuksessaan.
Kyllä kai IFK on selkeästi parempi joukkue tuolla ollut, Kärpät selkeästi se huonompi. Toisessa erässä ei juuri annettavaa hyökkäyspäässä. 1 ketjun peli loppuu pääasiassa Jullen kiekonsaantiin alueella, ja onhan nuo 1 ja 2 kentät pelannu vähän semmosta mitäänsanomatonta kiekkoa jo monta peliä. Jossei tänään pelin alkua lasketa. Ja tuosta pompusta, edelleen, et pelaa tuossa pelkkää kiekkoa "ohimennen" kun vastustaja on parin metrin päässä tulossa kiekkoon ja maalintekopaikalle jos et saakkaan kiekkoa, pelaat sen varmasti pois.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kieltämättä tuntuu että osa viettää enemmän aikaa tällä palstalla kuin itse pelin parissa, ja viestit ovat vähän senmukaista kärjistelyä ja lietsontaa. No, kukin tavallaan.
Toki kannattaa muistaa, että täällä harrastetaan jinxaílua. Kun kaikki on paskaa, niin silloin yleensä alkaa tapahtua.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
Aivan mahdoton tehtävä Kärpillä on kolmanteen erään. En usko niitten nousuun ja vähän luulen etteivät itsekään usko siihen. Kunhan kaatuvat tänää saappaat jalassa, suikkasen lanseeraama muna pystyssä kiekko päälle.
 

Petrov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät , Carolina Hurricanes
Ei näillä kentällisillä huomennakaan ole jakoa. Kaksi tuloksentekokenttää ja loput puolustaa on ratkaisu. Hifk:lle ei voi antaa momentumia ei alussa eikä lopussa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eiköhän vika erässä yksi pakollinen saada. Tänään HIFK rankonut virheistä ja viimeistellyt kliinisesti.
PO-tyyppinen peli, missä kiekollinen huolellisuus korostuu. Taponen vienyt myös Westerholmia ja ottanut game saveria. Huomista kohti ja Karhusen vuoro huomenna. IFK on iskussa tällä hetkellä ja näkyy rentous viimeistelyssä. Omissa papereissa nyt Top 3 joukkue ja täysin tasan Tre:n kanssa. Toivottavasti vältetään IFK puolivälierissä!
 

Uraanitumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets, Bärilund
Vittu Junttilaa nakellaan kun mätää säkkiä, kun yrittää tulla taklaamaan:D Ei jumalauta hakekaa se pois tuolta!

Edit: liian hidas
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
On kyllä kaikki pomput ollu tänään hifkin puolella
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös