Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 307 983
  • 25 669

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes & Junnon aikakauden Kärpät
Hauista näytettiin Kouvolaan ja muuallekin. Joukkue alkaa näyttämään todelliselta uhkalta, ihan kaikille. Taas otettiin yksi pykälä oikeaan suuntaan.
Vielä kun löydetään kärkikentissä palaset kohdalleen ja toimivat koostumukset, niin kyllä me välierissä ollaan. Sen jälkeen haaste on erittäin kova, mutta niin se tulee olemaan vastustajallekin.
 

JPL

Jäsen
Kauden tärkeimmällä hetkellä joukkue on kovassa tuloskunnossa. Kokoonpanot, ylivoimaviisikot ja muut mahdolliset epäkohdat on sen rinnalla lillukanvarsia. Tästä koko joukkueelle ja valmennukselle pisteet ja täysi kiitos.
Tämä - ei ole heikkoja lenkkejä joukkueessa. Siitä posia ihan jokaiselle, Junttila, Koivisto ja Antonen mukaanlukien.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Homma alkanut rokkaamaan kreivin aikaan!

Vielä joulun tienoilla ei uskaltanut tämmösestä haaveilla ollenkaan, mutta totta se on. Peli kulkee ja joukkue voittaa!

Ja tottakai vielä on varaa parantaa. Kuntohuippua vaan kevään peleihin niin kaikki mahollista. Kyllä!
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Tässä alkaa jo vähän odottaa viikonlopun pelejä. Kovaa taistelua kotiedusta tiedossa. Kärppien tulikuuma ylivoima vastaan HIFK.n liigan paras alivoima. Hesa pelaa Pelicansia vastaan keskiviikkona eli varmasti lataavat siihen otteluun paljon. Kärpät puolestaan herää viikkoon todennäköisesti vasta perjantaina.. Tästä näkisin pientä etua HIFK.lle. Mahtava lauantai tiedossa, kun halli todennäköisesti loppuun myyty. mennään!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös