Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 333 203
  • 25 669

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onko kukaan muu pannut merkille, että Paaso on pelannut sanotaan viimeiset kolme peliä melkoisen hyvin? Jämäkkää peruspuolustamista ja ei mitään hirveitä määriä virheitä. Tuo myös itse kiekkoa ylöspäin kun kaistaa on vapaana tai syöttöä ei ole mahdollista antaa.
Eilen teki erinomaisen maskin ja siitä tuli komea ylivoimamaali. Tosin harmi vaan, että se maali tuli Kärppien päätyyn.

Joo ihan ookoo peliä, mutta aivan käsittämätön koomailu siinä KalPan ekassa maalissa eilen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Mielenkiintoinen viikko. Keskiviikkona HPK kotona vieraana, tavallaan sellainen palkinto loistavasta KalPa-matsista. Pitäisi ottaa sata kertaa sadasta kolme pistettä. Sitten perjantaina helvetin kova Pelicans Lahdessa, joka aika hyvä mittari että missä mennään. Pisteitä olisi mukava napsia, mutta kunhan ei oltais ihan jaloissa, niin saisi lisää uskoa. Jos tulee tasainen yhden maalin peli, niin 0 pistettä ei ole farssi IMO. Lauantaina KooKoo vieraissa, pitäisi voittaa mutta veikkaan että jatkoille venyy.

Mielestäni vähintään 9p pitäisi raapia tästä viikosta. Se nostaisi pistekeskiarvon 1,69 --> 1,75. Nämä on nyt niitä hetkiä, jolloin Kärpät kerää lisää luottamusta faneilta kevättä kohden. Tai vaihtoehtoisesti sitten menettää vähän sitä luottamusta, jos tulee mahalasku. Tulta munille!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kerro vain hyvä ystävä, miten on mahdollista tienata yli 9 pistettä kolmesta pelistä?

Boldaus minun.
Veikkaisin, että tuon yhtälön toteutumiseen vaadittaisiin Juha Junnoa ja kirjekuoria.
 
Koska en todistettavasti ole sanani mittainen mies, niin en voinut vastustaa kiusausta katsoa tuota viimeisintä peliä Kalpaa vastaan.

Siitäkin huolimatta, että olen ollut mahdollisesti palstan negatiivisin kirjoittelija, niin täytyy antaa myös posia, kun siihen on aihetta.

Oli kerrassaan hienoa peliä, josta todella välittyi kotisohvalle asti se tunne ja tahto, millä koko joukkue suoritti logolle. Aivan mahtavaa katsottavaa tällainen.

Erityiskehut vielä aivan murhaavalle ykkös yyveelle, sekä myös paljon parjaamalleni Heikkalalle, miten kovalla asenteella ja ennakkoluulottomasti poika pelaakaan! Ilo katsella tuota tekemistä.

Kyllä tuollaisella pelillä on täysin mahdollista haastaa ihan kärkinippujakin. Nähtäväksi jää kantaako tuo hurmos läpi kevään. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nelosella ollut pirteitä otteita. Erityisesti AAR, Hyry ja Koivunen, imo, pelanneet hyvin.
 

JPL

Jäsen
Huikea määrä epätarkkoja syöttöjä jo tähän peliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös