Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 314 888
  • 25 669

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Pikkasen parempaa tekemistä kuin ekassa, ja olihan tuossa useampi tontti pistää sisään. Vaan kun ei maistu niin ei maistu, ja on jo sellanen pelko perseessä että tuo tuhlailu tulee kostautumaan Ässien roiskaistessa jonkun räkämaalin heti kolmosen alkuun. Olihan tuossa vieraillakin paikkansa, mutta Westerholmilta rauhallista ja varmaa työskentelyä. Mutta olisi Kokko nuokin napsinut paremmin tottakai.

Onni onnettomuudessa tuossa Davidssonin kanssa törmäyksessä että Koivuselle käynyt sen kummempaa. Siinä olisi voinut omakin polvi ottaa iskua.

Pikkasen voisi ehkä tiivistää peluutusta kolmoseen ja sitä kautta herätellä porukkaa, se ongelmana vaan että eipä tuossa taida senttereitä olla liikaa nyt tarjolla. Koivunen ykköseen, Korpimäki kolmosen keskelle tms. Kierrätykseksi menisi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Canes
Toisestä erästä käteen jäi:
-Westis ja ilmaveivi! (Karhunen ois veivannu silmät kiinni kädet sidottuna selän taakse)
-Koivunen (paikoin pelipäällä)
-Pärilundi ja logoruoska
-
Ja
-
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Tuo Ässien 2v1 oli pienoiskuva tiettyjen hessujen suorittamisesta. Berglund vetää hyökkäyssinisellä ns. miikakoivistot eli omin avuin naamalleen, ja itse the miikakoivisto ei ota kaksykkösessä kumpaakaan.
 

Kalaverkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mikähän tuolla Koivistolla on kipeänä? Tuntuu, että laitaan mentäessä väistyy aina alta pois, jos on pienikään riski kontaktille. Noteerannut tämän monta kertaa aikaisemmin.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ei saatana tuon Junttilan kanssa. Ihan eri sivulla kaikkien kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös