Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 328 517
  • 25 669
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oli se peli epätylsä missä Ritchie pelasi ja oli sähinää Joensuuta vastaan. Se oli liikaa organisaatiolle ja nyt palattiin normiin.
Minusta kannattajien kritiikki on aiheellista. Eihän tuolla ole edes ketään ja kuulostaa ihan korona-ajan matsilta. HVM ja kaiken päälle Ässät kairaa tästä jonku 0-2 voiton. Onko urheilullinen tuote kunnossa?
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
En tiedä onko hyvä vai huono asia, mutta minusta Mestis-Harjula näytti täysin yhtä pätevältä kuin NHL-Björkvist.
Tai peli-iloa puhkuva Tiivola.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Bobi

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
En tiedä onko hyvä vai huono asia, mutta minusta Mestis-Harjula näytti täysin yhtä pätevältä kuin NHL-Björkvist.
Paitsi että ei näyttänyt. Toinen haki pakkkaa, riisti kiekkoja ja oli pelin flowssa mukana. Harjula jäi ulkopuolelle, ei saanut tarjottua itseään vapaaksi kovin paljoa ja kiekollinen peli ei suurimmaksi osaksi hurraa huutoja aiheuttanut.

Eka erä toki vasta ja varmasti jännitys tapissa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Eiköhän tuo ole aika selviö että kun oikeastaan kaikki ketjut pyöräytetään ruletin läpi, askelmerkit ovat hakusessa väkisilläkin alkuun. Ei siellä montaa paikkaa ollut, mutta vastavuoroisesti omalla alueella Ässätkin pidettiin aika hyvin näpeissä, lukuunottamatta tuota lopun nukkumista ennen summeria. Eiköhän tuo tuosta jämäköidy pikkuhiljaa ja syötöt alkavat napsua lapaan. Jos eivät ala, viimeistään kolmosessa sitten ykkösketjua vanhaan koostumukseen, koska ei Ässätkään ihan terävimmillään tunnu olevan.

Harjulalta ymmärrettävästi vähän hermostunut startti, mutta paransi erän edetessä. Ei siinä ollut avausmaalikaan kaukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös