Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 312 734
  • 25 669

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Hävitetyt vähintään 1 pistettä vituttaa, mutta en mää voi tuota joukkuetta moittia. Helvetin hyvin pääosin pelattu. Välillä jääkiekossa käy näin, että lopun hurmoksessa se toinen sitten tulee tasoihin. Toki tuomarit vähän avitti siinä hurmoksen pitämisessä.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
No, hienosti Ilves nousi tasoihin. Olihan tää vähä odotettavissa, Mäntymaalla vielä oppimista pelin johtamisessa vaikeina hetkinä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vittu että vituttaa. Ihan turhaan annettu taas pisteitä pois. 40 minuuttia täysin pelin päällä, kolmaskin erä ihan hyvää tekemistä ja siihen Ilveksen toiseen maaliin saakka kaikki täysin kontrollissa. Sen jälkeen täysi housuunpaskominen ja Ilves tasoihin.

Vitun saatanan perkele. Ei jaksaisi aina.
 

penis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vimpelin Veto
Olisiko ton laukaisu paikan voinut hakea Turuselle tai Koivuselle eikä Koivistolle, joka ei nyt saanut edes maalille kiekkoa.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Kyllä minäkin näen tuossa aika paljon Ilveksen hyvyyttä. Oikeesti, ei Kärpät ollut edes 3. erässä mitenkään paska ja alistuva. Ilveksen 2 ekaa törkeän hienosti pelattuja. Loppua lukuunottamatta ei siellä mitenkään kummoisesti paikkoja edes ollut.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kyllä minäkin näen tuossa aika paljon Ilveksen hyvyyttä. Oikeesti, ei Kärpät ollut edes 3. erässä mitenkään paska ja alistuva.
Tiettyyn pisteeseen asti Kärpät uskalsi pitää kiekkoa ja malttoi pelata alaspäin. Sitten alkoi prässi puremaan ja paketti alkoi sekoamaan.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ja sieltä! KEPU!!
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Voitto kelpaa aina, mutta olisi ne 3 pistettäkin kelvannut. Tampereen kakkosseuran pelaajilla meni näemmä tunteisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös