Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 347 987
  • 25 669

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Kriisipalaverin paikka. Pelillinen esitys aivan ala-arvoinen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jooh. Ansaittu voitto Lukolle. Jos olisin hallilla, niin pyytäisin rahani takaisin.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Bunnaman, eikö maistu?

Karhunen pelasi pisteen, toiseen ei riittänyt tänään rahkeet. Paska peli, toivottavasti ei kohdata Lukkoa enää tänä vuonna.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä oli varmaan Havun aikaisista heikkotasoisin peli Kärpiltä. Toivotaan että on vain jotain treenijumia tms. Tosin Lukko oli myös tänään hyvä, niinkuin edellisissäkin kohtaamisissa
 

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
Tällä kertaa Karhunen ei saanut edes silmiään kiinni läpiajokisassa. Paskan maku tästä lopulta jäi, vaikkei Kärpät ollut tänään vahvimmillaan. Tällä pelillä tulee tiukkaa niistää Ilvekseltä pisteitä.
Tällä pelillä siinä ei mahda olla mitään tiukkaa mihinkään suuntaan, Ilves pyyhkii lattiaa tommosella nipulla.
 

JPL

Jäsen
Jos joukkueen paras kenttäpelaaja on 19v Korpimäki ja toiseksi paras nimeltään Hermonen, niin vähän on mennyt pieleen ottelu.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lukko on nyt tällä kaudella parempi joukkue ja ansaittu voitto sinne.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paska peli, toivottavasti ei kohdata Lukkoa enää tänä vuonna.
Lukko ja Jukurit ovat ehdotonta "ei kiitos" -materiaalia. Kohta nähdään myös se, että pärjätäänkö KalPalle vieläkään.

Tuollaisia Morandin ja Jandricin kaltaisia vahvistuksia näkisi mielellään myös Oulussa. Maisema vaihtuu, ja kiekolliset taidot myöskin kunnossa. Kesätyöntekijän haaviin sen sijaan jäivät Mingoia, sekä Bunnaman.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: raju

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Vituttaa, mutta kenttätapahtumiin peilaten ihan oikeutettu voittaja ja pinnakin tästä oli melkoinen saavutus. Sinnikästä taistelua, mutta pelillisesti melkoinen mahalasku lauantain hurmoksen jälkeen eikä oltu tänään edes sen yhden sylinterin joukkue. Karhusen ansiosta roikuttiin mukana melkein 60 minuuttia.

Bunnamanin jäähystäkään ei viitsi mussuttaa koska jatkoilla oli omatkin paikat ratkaista ylivoimalla, mutta mitäpä sitä.

Helvetisti petrattavaa loppuviikkoon kun vastus vaan kovenee, eikä sairastuvalta taida olla vahvistuksia tulossa vielä hetkeen.
 

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Ansaitut pisteet Lukolle, tänään yksikin piste oli meille liikaa. Järjettömän huono ottelu meiltä lukuunottamatta Karhusen peliä ja nelosen muutamaa vaihtoa. Tiivolan peluuttaminen on mulle arvoitus, miksi herra seisoskeli kentällä vielä 3 vs 3 tilanteessakin...joka vaihto oli tänäänkin niinkuin Kojo Euroviisuissa.Ei siellä toki onnistuneet muutkaan etten tässä nyt Tiivolan piikkiin ole kaatamassa.
 

Summer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Väsyneen näköinen Kärpät tänään. Minun nähdäkseni pelaajat repi ja taisteli mutta näytti siltä kuin olisi energiat olleet vähissä.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tässä esimakua playoffeihin kun meidän 1.ketju pimennetään. Taustalta ei ole tulossa tukea ja turpaan tulee. Myllykoskelel isot risut, koska ei ole kyennyt vahvistamaan joukkuetta. On onnistunut ainoastaan sekoilemaan pelaajarekryissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös