Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 347 884
  • 25 669

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Helvetisti jäi parannettavaa toiseen erään. Aikaisempien pelien pohjalta saa heräämistä odotella kuitenkin vasta kolmanteen erään.

Toivottavasti Karhunen kestää!
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Pikkasen parempaa tekemistä loppuunpäin, mutta silti Lukon erä. Pistävät kyllä kotijoukkueen täysin liriin tuolla sähäkällä karvaamisella, jonka johdosta avauspelaaminen tökkii pahasti ja todella isoja vaikeuksia päästä ylipäätänsä Lukon alueelle. Vastavuoroisesti nämä tulevat itse paineen alta pois melko helposti, eli vähän aktiivisempaa karvausta soisi näkevän myös Kärpiltä. Painetta saatiin Lukon alueelle korkeintaan muutaman kerran.

Aivan liian monta laadukasta maalipaikkaa vieraille, ja kolikonheitolla ratkaistu maalinhylkäys ainoa syy miksi peli ei ole tasoissa. Paljon pitää parantaa toiseen erään, ja uskon että Kärpät näin myös tekee. Syytä ainakin olisi, sillä tällä menolla ei pysy kauaa johdossa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Onpas jotenkin vapauttavaa seurata Kärppien otteita, kun luottaa aidosti 100% tuohon hommaan ja joukkueeseen. Elän hetkessä ja nautin. Näillä korteilla mennään, mitä on jaettu. Kakkoserässä kaasu pohjaan, hurmos päälle ja 3-0 taululle.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Taas saa Lukkopelaaja vain kävellä Kärppien maalille. Ja sieltä lisää av:ta. Jees pox.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viime kausien kaava on edelleen läsnä.

Galim.. ei. Blomqvist.. ei. Meriläinen.. ei. Karhunen pitää hommaa pystyssä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Huonointa Kärppää pitkään aikaan. Lukko on jonku neljä kertaa aktiivisempi, terävämpi ja kamppailuvalmiimpi. Pikkuhiljaa saisi heräillä peliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös