Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 310 986
  • 25 669

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Heikkala on niin pieni että eihän tuossa edes erottanut että se oli tuolla laitaväännössä. :D
Eikä yhtään kyllä helpota, että Heikkalalla on tuollainen hame päällä. Näyttää vielä pienemmältä. Eikö Kärpissä oikeasti saa pelaajille oikean kokoisia paitoja? Juusolakin veti sillä Lohisalon paidalla, joka oli myös liian iso.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Tämä on tätä jotain nykyajan diipadaapaduupa -viihdettä ja "tosi-tv:tä" tai mitä lie. Kohta ne kamerat on varmaan asennettu jo pukukoppien vessoihin ja suihkuihinkin, ja siellä on joju Liivik tunkemassa töttörä nenän alle, kun pitää päästä jatkuvasti vain entistä enemmän "ytimeen"
Kuten @Velkopopovicky totesi, niin on tainnut joskus ennen omaa kouluikääni ollut vastaavaa, mutta työrauhan kannalta mielestäni joku raja voisi olla valmentajien mikityksissä, pukukoppikameroissa yms. Erätauolla voi antaa kommentit.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Nenonen maaliruisku 16 maalin kaudella Mertsin mukaan. Whatever dude.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mamba toi mukanaan Shl.n koohotuslätkän <3
Nythän sillä koohotuslätkällä voisi taas jopa pärjätäkin, kun kaikki tuntuu enemmän ja vähemmän sitä peliä haluavan. Materiaali taas ei Kärpillä tule kyllä riittämään millään, jos merkittäviä vahvistuksia ei saada sisään.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Menisi myös kommentaattorista jos Mertaranta osaisi antaa miehelle tilaisuuden sanoa jotain.
Kyllä täytyy sanoa, että tämä on niin kuin entisellä neidolla konsanaan, ei anna Mertsi hetken rauhaa kommentoida peliä.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Empä muista milloinka viimeksi olisi luistin näin kulkenut. ...Ja HPK:lle boksia.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Peli näyttää juuri siltä mitä odotinkin. HPK on aivan jyrän alla, hidas ja kädetön, ja Kärpiltä pääsee jokainen kenttä jauhamaan vuorollaan. Tuomarit näyttävät taas ottaneen käyttöön viidakkosääntökirjan.

Historiallinen peli siinä mielessä, että Mertarannalla on kommentaattori! Siinäpä lienee yllätyksellisin aspekti tähän mennessä, mennen jopa Heikkalan (varsin komean) maalin edelle.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös