Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 346 752
  • 25 669

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Karhuselta mahtava peli. Muuten joukkue oli paskat housuissa jälleen 2 erää hifkiä vastaan. Voitaisko joskus aloittaa samalla rytinällä kun 3. Erässä? Vaikka hifkillä siinä bensa loppuikin, niin pelin rakenne oli aivan eri näköistä. Aktiivista ylös ja alaspäin ja träppi nostettiin tolpalle. Ei hirveästi lämmitä tämä, mutta joukkueelle varmasti tärkeä.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Voitto. Paremmin pelattiin kolmannen erän alusta alkaen.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaksi ensimmäistä erää aika hirveää, mutta kolmannen erän ansiosta peli tasoihin ja Karhunen ja Alasiurua ratkaisivat lopulta rankut. Silti tässä on pieni ketutus, koska sitä 3 pistettäkin tarjottiin pelin lopussa.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Tämä on sitä kun on VOITTAVA maalivahti maalissa. Kaksi erää niin huono joukkue ettei olisi ansaittu mitään. karhu piti numerot kirittävissä ja sitten luukut kiinni kun on vähänkään saumaa.
 

JPL

Jäsen
Marjamäki ei olis päästänyt kyllä Alasiuruaa ampumaan
Marjamäen kanssa selkäranka olisi katkennut 0-2 tilanteessa, eikä oltaisi oltu lähelläkään rankkuja.
 

JPL

Jäsen
Voitaisko joskus aloittaa samalla rytinällä kun 3. Erässä? Vaikka hifkillä siinä bensa loppuikin, niin pelin rakenne oli aivan eri näköistä. Aktiivista ylös ja alaspäin ja träppi nostettiin tolpalle. Ei hirveästi lämmitä tämä, mutta joukkueelle varmasti tärkeä.
Toisaalta tuo on osoitus myös siitä, että pelin sisällä osataan reagoida oikein.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaksi erää karmeaa peliä, mutta kolmannen erän noususta on tietysti nostettava hattua. Marjapuuron joukkue olisi hävinnyt tämän matsin jotain 0-5. Jotain on sentään muuttunut.

Johtavat pelaajat ottivat joukkueen reppuselkään, mutta siihen ei todellakaan pidä tuudittautua. Apuja tarvitaan muista ketjuista.

Karhunen jälleen loistava. Suurimpia syitä sille, että miksi Tappara & IFK ovat kaatuneet kotiluolassa.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Meillä on taas voittava maalivahti.
Kyllä siinä on eroa, että pitääkö jokaisen maalin hidastusta syynätä ja yrittää etsiä sieltä jotain lieventäviä asianhaaroja miksi meni sisään eikä maalivahdin piikkiin versus tämä Karhusen taso, jolla voitetaan asioita.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Joukkue kyllä kokosi itsensä hienosti 3. erään. Turusen maali vapautti peliä kyllå ratkaisevasti. Alasiuruan laittaminen rankkuihin oli kyllä hieno veto valmennukselta. Toki ilman Karhusta ei tästä pelistä olisi tullut yhtään mitään.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Pyörälä pysyvästi valmennukseen !
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kyllä siinä on eroa, että pitääkö jokaisen maalin hidastusta syynätä ja yrittää etsiä sieltä jotain lieventäviä asianhaaroja miksi meni sisään eikä maalivahdin piikkiin
Ollaanpa sitten rehellisiä ja myönnetään että tänäänkin molemmat maalit olisi laitettu Westerholmin piikkiin, varsinkin ensimmäinen. Samoin ne Jukurit-pelin maalit. Karhunen on liigassa sitä eliittitasoa, Westerholm hyvää tasoa. Siinäpä ne erot tulee esiin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mun mielestä turha mollata enää Marjamäkeä, varsinkin kun nykyinen valmennus peluuttaa Koivistoa ja Pieniniemeä.
Niin paljon paskaa tuo kyseinen kummelihahmo aiheutti, että on ihan oikeus ja kohtuus haukkua ja vittuilla kyseiselle epävalmentajalle jokaisessa mahdollisessa käänteessä. Mies pitäisi oikeastaan palkata takaisin ihan vaan sen takia, että tuolle voisi antaa uudelleen potkut ja mielellään täyden Raksilan yleisön edessä.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kyllä siinä on eroa, että pitääkö jokaisen maalin hidastusta syynätä ja yrittää etsiä sieltä jotain lieventäviä asianhaaroja miksi meni sisään eikä maalivahdin piikkiin versus tämä Karhusen taso, jolla voitetaan asioita.

Juuri tässä on se Karhusen ja Westerholmin ero. Toinen ottaa muutaman aivan varman maalin ja toinen ei päästä yhtään helppoa.

Mikäli meinataan kärkijoukkueita voittaa, meillä pitää olla vähintään yhtä hyvä maalivahti kuin vastustajalla. Karhu kestää vertailun kehen tahansa.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipa show, yleisö tuntui viihtyvän!

Loistava esitys Kärpät. Kiitos siitä ja voittoisaa illanjatkoa kaikille!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Sillähän ei ole mitään väliä miten voitto tulee, kunhan se tulee. Nyt se tuli ja ens IFK-pelissä päästään vapautuneemmin heti alusta alkaen. Siitä tulee sitten täydet 3 pistettä.

Marjamäen kanssa 0-2 tappioasema olisi nopeasti kasvanut parilla kolmella maalilla, ja loppulukemat jotain 1-7. Onneksi ei enää. Tuolla materiaalilla rimpuillaan aika mukavasti kärkijoukkueita vastaan tällä hetkellä.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Selkeästi alkaa tuntumaan, että joukkueen ongelma on pelien alkuvaiheet. Ei oikein tiedetä miten lähteä peliin ja se yleensä johtaa tähän katteluun ja seisoskeluun. Täysi rytinä pitäisi saada alusta asti ja asenne, että nyt mennään eikä meinata. Vaikka tulisikin joku vastaiskumaali omiin, niin kyllä noilla minusta se usko ja asenne on kohdillaan. Liian varovaista edelleen ja se ei tälle jengille sovi. Se tunnetaso pitää saada tappiin heti alusta asti. Sama efekti näkyi Jukuripelissä ja sitten 2. Erässä peli kääntyi täysin kun tuli kavennusmaali. Koivisto vaan omalla hölmöilyllään löi aikalailla ilmat pihalle koko joukkueesta. Tänään ei lannistuttu kuitenkaan kahden maalin tappiolla kuten ei Tapparaakaan vastaan.

Vähän röyhkeyttä ja maalille ajoja heti alusta lähtien, mistä seuraa hanskan hieromisisia. Ja joku vois taklatakkin. Siitä tämä joukkue syttyy. Ja korkeampi karvaus ja träp heti alusta lähtien. Pakisto on tämän joukkueen ongelma, joten riistot pitäisi saada ylempää, koska pakkien kiekollisuus ei riitä hyvään avauspeliin. Pelin rakenne pikku viilauksia lukuunottamatta ihan ok.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös