Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 346 819
  • 25 669

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
Kiva olla paikan päällä, mutta pelata voisivat vähän enempi taas vaihteeksi. Vittu ku meillä ois se dastoussi tuolla viivalla, niin saattas tänäänki olla eri tilanne. Pieniniemi Koivisto Kivistö jne päässy tänään painaan hyviltä vetopaikoilta ja hirveetä paskaa..
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät on pelannut koko kauden vajaalla kokoonpanolla. Suurin osa tuosta rosterista ei suorita vaadittavalla tasolla
Päin persettä kasattu joukkue ja valmennus joka ei onnistu tärkeimmässä tehtävässään, eli saada pelaajista parhaansa irti niin tässä on lopputulos.

Krooninen pakkiongelmahan on ollut käsissä koko kauden, mutta valmennus ei peluuta esityksien mukaan eikä Myllykoskikaan ole saanut ketään tuonne hankittua. Ei yksikään hankituista Gunlerista, Ritchiestä tai Karhusesta ole ollut siitä roolista mitä Kärppien rosteri olisi oikeasti kaivannut. Edelleen annetaan keskikaistalla ja pakistossa ihan liikaa muille kärki- ja keskitason joukkueille eteen.
 

Micol

Jäsen
Koivisto, Kivistö, Paaso, Pieniniemi. Yhdenkään ei pitäis olla vakio kuusikossa näillä näytöillä.
Ei tämän kauden Kivistössä ole kyllä suuremmin vikaa, koska on hoitanut aivan ok / näkymättömästi PAPP:n jo pidemmän aikaa (kuten peruspakin kuuluukin). Ohtamaan ohella ainot pakit, jotka eivät aiheuta sydänkohtauksia, kun kiekko pelataan Kärppien maalille. Kaikki muut enemmän tai vähemmän perseestä puolustuspäässä. Ihan ei ole mennyt putkeen tämän(kään) kauden rosterin rakennus myöskään pakiston osalta. Siitä on kiittäminen Harri "Midas" Ahoa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nykyään ei ole olemassa niin huonoa joukkuetta, joka ei tulisi Raksilaan lauantaina ja ottaisi kolmea pistettä ihan vaan ilmoitusasiana. Kärpät on vaan niin vitun paska, että todennäköisesti SaiPakin näyttäisi Vegas Golden Knightsilta tuolla.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
On tämä kyllä melkoinen huumorijoukkue tämä Kärpät. Yksi hävitty peli voittoputken päätteeksi riittää romuttamaan ihan kaiken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös