Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 347 933
  • 25 669

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Ei muuten puuttuisi enää kuin Aden lopullinen sekoaminen ja matsin jälkeen naama raivosta punaisena vastustajan valmentajaa haukkuva Pikkarainen, niin oltaisiin ytimessä.

Ehkä tuolla annetaankin jo näyttöjä Pikelle?
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olisi pitänyt toki hermot kestää Ritchiellä, mutta tavallaan ymmärrän. Tuomarit vetää täysin vihkoon ja eipä ole ainoa kaveri jolla on mennyt hermot Nurmen filmailuihin. Kiva kun on tunnetta joka tapauksessa ja ei tuommoisesta tökkimisestä montaa peliä voi tulla.
Ymmärrät, että vetää jäässä makaavaa kaveria niskaan nyrkeillä? Minä en hyväksy millään tasolla, enkä etes halua koittaa ymmärtää.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Tepsin julli veti Karhusta patjoihin voimalla kopin jälkeen, ihan oikeanlaista reagointia kapteenilta.

Täysin oikeanlaista reagointia. Lyönti ei ollut hirveän kova, mutta jos tälläisissä asioissa annat sentin periksi, vastustaja ottaa kohta metrin. Lähin joukkuetoveri muistuttaa fyysisesti, tuomaristo sitten rangaistuksen muodossa. Tämä jälkimmäinen osuus ei ole tänään mahdollista, mutta ensimmäisestä osuudesta ei tule tinkiä ikinä.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Piti kelailla tuo tilanne uudestaan ja eihän tuo nyt niin törkeä ollut kun livekuvassa vaikutti. Eihän noissa "iskuissa" hirveästi tuota voimaa ollut mukana.

Helvetin typerä teko joka olisi pitänyt jättää tekemättä, mutta ei mitään sellaista mistä pitäisi 10 peliä pelikieltoa tulla tai antaa potkut.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En usko enempiin ylilyönteihin pelissä. Luulen muutenkin, että nyt pelin taso hieman lässähtää. Molemmissa kopeissa rauhoiteltu pelaajia.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Pääkameramies vois tehdä työnsä ja putsata kameran linssin. Inhottava täplä tuolla vasemmassa alakulmassa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös